Η βυζαντινή διάταξη πλακιδίων επέστρεψε για να μείνει 900 630 bagnocasa

Η βυζαντινή διάταξη πλακιδίων επέστρεψε για να μείνει

Μετά τα vintage πλακάκια και το μωσαϊκό, άλλη μια μόδα επιστρέφει από το παρελθόν και ονομάζεται βυζαντινή διάταξη. Ένας τρόπος τοποθέτησης πλακιδίων που μεσουράνησε στα 90’s και δημιούργησε χώρους τους οποίους ακόμη χαζεύουμε. Όταν μιλάμε για βυζαντινό σχέδιο αναφερόμαστε στο “πλέξιμο” ορθογώνιων και τετράγωνων πλακιδίων σε μια μείξη που θυμίζει παζλ αφού το κάθε πλακάκι μοιάζει να βρίσκει τη θέση που του αναλογεί σε αρμονία με τα υπόλοιπα. Συνήθως οι σειρές αυτές είναι rustic και δημιουργούν χώρους με μια αύρα παρελθόντος, μια vintage διάθεση που μας ταξιδεύουν σε french country εξοχικά και κατοικίες στην ύπαιθρο. Πλέον, όμως εναρμονίζονται άψογα και με τους μοντέρνους χώρους, δημιουργώντας περιβάλλοντα με προσωπικότητα.

σειρά πλακιδίων εσωτερικού χώρου

Η νέα σειρά πλακιδίων Giant που αναμένεται σύντομα στο showroom μας, τοποθετείται σε βυζαντινή διάταξη, αφού αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές διαστάσεις: 22×22, 22×44, 44×44 και 44×66 cm.  Μια γήινη σειρά, ηχηρό τραγούδι για τη δύναμη της φύσης. Πέτρα με χαρακτήρα και στιβαρότητα. Η collection Giant είναι εμπνευσμένη από φυσικό σχιστόλιθο. Με ματ φινίρισμα και διακριτικό ανάγλυφο, αυτή η συλλογή τονίζεται από την κομψότητα των γραμμών της. 

πλακάκια εσωτερικού χώρου

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, λευκό, γκρι και ανθρακί και προσαρμόζεται καλά σε όλους τους χώρους, από τους πιο σύγχρονους έως τους πιο ρουστίκ χώρους. Η ενότητα των πλακιδίων σε διαφορετικά μεγέθη φέρνει μια αισθητική συνέχεια που ενισχύεται από την ποικιλία των μορφών της.

σειρά πλακιδίων Giant

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τη νέα σειρά Giant θα τη βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2021 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.