Τα στρογγυλά πλακάκια είναι το νέο trend στο δάπεδο 900 572 bagnocasa

Τα στρογγυλά πλακάκια είναι το νέο trend στο δάπεδο

Εκεί που λέμε πως τα έχουμε δει όλα στα πλακάκια, ξαφνικά εμφανίζεται μια νέα τάση, μια πρωτοποριακή ιδέα που ξεπήδησε από τη δημιουργική φαντασία ενός Interior Designer στον τομέα της σχεδίασης πλακιδίων που μας γεμίζει ενθουσιασμό και όρεξη για να δούμε χώρους φτιαγμένους με αυτήν. Κάθε μέρα, δεκάδες πλακάκια από διάφορα εργοστάσια στον κόσμο περνούν από το οπτικό μας πεδίο, κάποια περισσότερο εντυπωσιακά και κάποια περισσότερο συνηθισμένα που κάποιες φορές φοβόμαστε πως δύσκολα θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει κάτι καινούριο. Ευτυχώς διαψευδόμαστε περίτρανα.

στρογγυλα πλακακια

Μετά τα εξάγωνα, τα τοξωτά και τα τριγωνικά πλακάκια, σειρά έχουν τα… στρογγυλά. Μη βιαστείτε να πείτε πως έχετε δει στρογγυλές ψηφίδες, γιατί εδώ μιλάμε για πλακάκια διάστασης 75 cm που σχηματίζουν ένα δάπεδο για να το χαζεύετε για ώρα! Τέσσερις σειρές που μας έρχονται από… το μέλλον και θυμίζουν πλανήτες στο διάστημα, εξού και οι ονομασίες τους Earth, Mars, Moon και Vega σε γήινες αποχρώσεις.

σειρά στρογγυλών πλακιδίων Mars

Η σειρά στρογγυλών πλακιδίων Mars μιμείται το ξύλο, αποπνέοντας αίσθηση ζεστασιάς. Εμένα μου εμπνέει και μια boho διάθεση που με γεμίζει με vibes ανεμελιάς και ελευθερίας. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις Natural και Grey.

σειρά στρογγυλών πλακιδίων Moon

Η σειρά Moon απεικονίζει στρογγυλά πλακάκια σε απομίμηση μαρμάρου με τα αντίστοιχα νερά αποπνέοντας έναν επιβλητικό και διαχρονικό αέρα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: Pearl, Grey και Greige.

σειρά στρογγυλων πλακιδιων Earth

Η σειρά Earth διαθέτει στρογγυλά πλακάκια σε γήινους τόνους που θυμίζουν πατητή τσιμεντοκονία. Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις: Dark (μαύρο), White, Grey, Pearl, Ivory και Taupe.

σειρα στρογγυλων πλακιδιων Vega

Η σειρά Vega διαθέτει πλακάκια στρογγυλού σχήματος μ’ ένα συνονθλύλευμα των νερών της πέτρας και των νερών του μαρμάρου. Μια όψη αριστοκρατική και συνάμα διαχρονική. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις Greige και White.

Εσείς θα τολμούσατε στρογγυλά πλακάκια στο χώρο σας;

*UPDATE: Η σειρά έχει καταργηθεί και δυστυχώς δε διατίθεται πλέον.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Μπορείτε να προμηθευτείτε τα στρογγυλά πλακάκια από το κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

10 ιδιαίτερα ασπρόμαυρα πλακάκια
Από τις μοντέρνες κατοικίες της πόλης ως τα roustic σπίτια της επαρχίας, αυτά τα δύο χρώματα, -το μαύρο και το λευκό-, ποτέ δεν έπαψαν ανά τις δε...
powered by RelatedPosts