Τα πράσινα πλακάκια που θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας 910 570 bagnocasa

Τα πράσινα πλακάκια που θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας

Το χρώμα που τρύπωσε πρόσφατα στις ζωές μας και στους χώρους μας και μας χάρισε μια φρεσκάδα ανανέωσης και ζωντάνιας είναι το πράσινο. Μοντέρνο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, το πράσινο είναι, ταυτόχρονα, τόσο γαλήνιο για το ανθρώπινο μάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιληφθείτε αμέσως πως έχει μια εξαιρετικά επουλωτική δύναμη. Είτε γυαλιστερό, είτε ματ, με σημάδια παλαίωσης ή πιο φανταχτερό, χαρίζει προσωπικότητα σε οποιοδήποτε χώρο κι αν μπει. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που δεν είναι μόνο ζωντανό, αλλά συνοδεύεται και μ’ ένα ουσιαστικό νόημα, αυτό της φύσης με τα ευεργετικά οφέλη που φέρνει μαζί της για τον άνθρωπο. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όσον αφορά στο design με αυτό, σίγουρα θα δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Oι άνθρωποι συχνά συνδέουν το πράσινο με την ανάπτυξη, την ανανέωση, τη νέα ζωή και την τύχη. Ομοίως και στην εραλδική, το πράσινο υποδηλώνει την ανάπτυξη και την ελπίδα.

Η διαθεσιμότητα του πράσινου στη φύση, μας προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ανάτασης. Προωθεί τη δημιουργικότητα και προκαλεί αισθήματα χαράς και ευεξίας. Συνειρμικά υπονοεί σταθερότητα, υπομονή και ασφάλεια. Οι σκουρότεροι τόνοι του προσδίδουν σοβαρότητα και μεγαλοπρέπεια, αλλά και αισθήματα θαλπωρής και φιλοξενίας. Οπότε γιατί να μην το εντάξουμε και στο σπίτι μας; Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι σπουδαιότεροι λόγοι για τους οποίους η χρήση του πράσινου σε μια ανακαίνιση ή επανασχεδιασμό σπιτιού λειτουργεί εκπληκτικά. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο ιδιαίτερα πράσινα πλακάκια που διαθέτουμε για να σας εμπνεύσουμε να τολμήσετε να δημιουργήσετε χώρους με πλακάκια σε πράσινη απόχρωση. Άλλοτε απαλό πράσινο, άλλοτε μέντα, άλλοτε σμαραγδί ή λαδί και άλλοτε κυπαρισσί ή πράσινο του φασκόμηλου, οι επιλογές είναι πολλές. Πάρτε μια γεύση και είμαι σίγουρη πως μετά από αυτό, θα ερωτευτείτε το πράσινο πλακάκι!

πλακακι amazonia

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Amazonia

πλακακια amazonia

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Amazonia

πλακάκι Stow

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Stow

πλακάκι Element

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Element

πλακάκι Zellige

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Zellige

πλακάκι Fika

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Fika

πλακάκι Riad

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Riad

 πλακάκι Alchimia

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Alchimia

πλακάκι Nazari

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Nazari

πλακάκι Nazari

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Nazari

πλακάκι Noho

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Noho

πλακάκι Gemstone

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Gemstone

πλακάκι Trace Mint

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Trace Mint

πλακάκι London

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι London

*Το πλακάκι της κεντρικής φωτογραφίας είναι η σειρά Matter.

Εσείς θα τολμούσατε τα πράσινα πλακάκια στο χώρο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2022 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Τα νέα vintage πλακάκια που μας έχουν ξεσηκώσει
Τα vintage πλακάκια μοιάζουν με μια μηχανή του χρόνου· μας ταξιδεύουν νοερά σε μέρη και χρόνια στα οποία θέλουμε να ξαναβρεθούμε, μας θυμίζουν αν...
powered by RelatedPosts