Τα πλακάκια για επένδυση τοίχου που ξεχωρίσαμε 1024 635 bagnocasa

Τα πλακάκια για επένδυση τοίχου που ξεχωρίσαμε

Μπορεί όλη η προσοχή μας να πέφτει ενίοτε στο δάπεδο, εκτός από την περίπτωση των μπάνιων φυσικά, αλλά οι τοίχοι έχουν την ίδια δυναμική. Πολλές φορές μάλιστα διαμορφώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό ένα χώρο, κερδίζοντας επάξια το ενδιαφέρον και την προσοχή μας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 σειρές πλακιδίων για επένδυση εσωτερικών χώρων και 5 σειρές για επένδυση εξωτερικών χώρων που ξεχωρίσαμε και σας τις παρουσιάζουμε γιατί θέλουμε να ξεχωρίσουν και οι δικοί σας χώροι!

Επένδυση τοίχου Εσωτερικού Χώρου

Helsinki 

Eπένδυση τοίχου εσωτερικού χώρου με πλακάκια Helsinki 

Σε αντίθεση με το όνομά της που δεν παραπέμπει σε κάτι εξωτικό, η νέα σειρά Helsinki, με το εξωτικό της πλακάκι για επένδυση εσωτερικών χώρων ανταποκρίνεται στις τάσεις της διακόσμησης που θέλουν τη φύση και δη, τη ζούγκλα σε πρώτο πλάνο. Ένα πολύ χαρακτηριστικό ύφος με φύλλα δέντρων και φυτών που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία σε χώρους αναψυχής και εστίασης και μας χαρίζει την αίσθηση πως βρισκόμαστε πιο κοντά στη φύση ακόμη κι αν είμαστε στο θορυβώδες κέντρο της Αθήνας. 

Linnear 

Επένδυση τοίχου εσωτερικού χώρου με πλακάκια Linnear 

Ένα πλακάκι πιστή απομίμηση ξύλινης επένδυσης με ευθείες γραμμές που συνδυάζεται σε πολλούς χώρους, από μπάνια, υπνοδωμάτια μέχρι σαλόνια σε ιδιωτικούς ή και σε επαγγελματικούς χώρους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει συνδυαστεί με πλακάκι πατητής τσιμεντοκονίας “ζεσταίνοντας” το χώρο. Οι ευθείες γραμμές της σειράς Linnear αντιπροσωπεύουν μια καθαρή και διακριτική εμφάνιση, ακολουθώντας την τάση “less is more”.

Tangram

Επένδυση εσωτερικού χώρου με πλακάκια Tangram

Το Tangram είναι μια κομψή διάταξη γραμμικού σχεδιασμού που δημιουργεί όγκο μέσα από τετράγωνα και τριγωνικά σχήματα, με εξαιρετικά ελκυστικά γεωμετρικά διακοσμητικά εφέ. Στην πραγματικότητα, η Tangram εμπνέεται από το μυθικό κινέζικο παιχνίδι με το ίδιο όνομα. Εν ολίγοις, μια συλλογή που ξεχωρίζει για το σχεδιασμό της αλλά και για τις ιδιότητες που προσφέρει. Χάρη στα εξαιρετικά ανθεκτικά και πυράντοχα χαρακτηριστικά του (τόσο φυσικό σαν να είναι πραγματικό ξύλο, χωρίς τα “προβλήματα” του ξύλου), το Tangram μπορεί να πάει εκεί όπου άλλα υλικά δεν μπορούν.

Arty Kyoto 

Επένδυση εσωτερικού χώρου με πλακάκια Arty Kyoto 

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Arty μια σειρά που μπορεί να αποκαλύψει νέες αισθήσεις σε όποιον την ανακαλύψει. Χάρη στις τρισδιάστατες ιδιότητες αυτής της επένδυσης τοίχων, οι χώροι ενισχύονται και κερδίζουν προσωπικότητα. Τα πρωτότυπα σχήματα καθιστούν αυτό το λευκό πλακάκι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λύση για κουζίνες και μπάνια αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, ιδιαίτερα με την επιρροή της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Dover

Επένδυση εσωτερικού χώρου με πλακάκια Dover

Minimal αισθητική που θυμίζει μπετό, χαρακτηρίζει τη σειρά Dover του Οίκου PORCELANOSA. Το περίτεχνο decor, δημιουργεί με τα νοητά τόξα του, ένα αποτέλεσμα που προκαλεί τη ματιά να περιεργαστεί τα σχέδια και την υφή του πολύ περισσότερο απ όσο θα περίμενε κανείς. Η σειρά ντύνει μπάνια, κουζίνες, τοίχους σαλονιών αλλά και επαγγελματικούς χώρους που θέλουν κάτι ιδιαίτερο για να κάνουν τη διαφορά.

Επένδυση τοίχου εξωτερικού χώρου

D’ Anticatto 

Επένδυση εξωτερικού χώρου με πλακάκια D' Anticatto 

Μια σειρά με αέρα εποχής. Ένα νοερό ταξίδι στο νοσταλγικό παρελθόν με πινελιές νεωτερικότητας δημιουργούν αυτό το συνδυασμό που λατρέψαμε από την πρώτη ματιά. Η σειρά D’ Anticatto ντύνει δάπεδα και τοίχους με το εξάγωνο σχήμα της που μπορεί να συνδυαστεί και το ιδιαίτερο τοξωτό της σχήμα για ένα αποτέλεσμα βγαλμένο από περιοδικά Ιnterior Design. Διατίθεται σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις.

Ferro Di Boston

Επένδυση εξωτερικού χώρου με πλακάκια Ferro Di Boston

Μια σειρά με παλαιωμένο εφέ που δημιουργεί διαφορετικούς τόνους σε κάθε πλακάκι, ώστε να δημιουργείται ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα που δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με τα τυποποιημένα πλακάκια επένδυσης τοίχων. Η συλλογή Ferro di Boston, εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας διατίθεται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις στη διάσταση τούβλου ίσιου ή πλαγιαστού και σε διάσταση εξαγώνου.

Belcaire

Επένδυση εξωτερικού χώρου με πλακάκια Belcaire

Μια σειρά πολύ κοντά στο εφέ της φυσικής πέτρας με πολλά χρώματα στο ίδιο πλακάκι ώστε να ταιριάζει σε πολλά περιβάλλοντα. Η συλλογή Belcaire θα σας βγάλει από όποιο χρωματικό δίλημμα κι αν έχετε και θα δημιουργήσει μοναδικούς εξωτερικούς τοίχους που θα σας πλημμυρίζουν με τη ζεστασιά της πέτρας.

Tiffany

Επένδυση εξωτερικού χώρου με πλακάκια Tiffany

Ένα διαφορετικό είδος πλακιδίου απομίμηση πέτρας αντιπροσωπεύει η σειρά Tiffany. Με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι, με εσοχές και προεξοχές, η συλλογή αυτή, δημιουργεί οπτικά ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα πέτρινης επένδυσης με μοντέρνα όψη. Η σειρά διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.

Fuentede 

Επένδυση εξωτερικού χώρου με πλακάκια Fuentede 

Για εσάς που σας αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις, υπάρχει η σειρά Fuentede. Με πέτρινη υφή, με νερά που χάνονται μέσα της, όπως ακριβώς και σε μια φυσική πέτρα, η συλλογή αυτή βγάζει κάτι το επιβλητικό και ταιριάζει σε εξωτερικούς χώρους μοντέρνους με industrial αισθητική. Η σειρά διατίθεται σε 3 αποχρώσεις συνολικά.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι η σειρά Linnear σε άσπρο χρώμα και η σειρά Amazonia Tropic.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Ειδικά καθαριστικά που σώζουν "ζωές" στο σπίτι
Είναι χάρμα οφθαλμών τα γυαλιστερά είδη υγιεινής και τα πλακάκια που λάμπουν από καθαριότητα που βλέπουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία ή σε περιοδικά δ...
powered by RelatedPosts