Οι retro μπανιέρες που κάνουν πραγματικότητα τα vintage όνειρά σας 1024 792 bagnocasa
VICTORIA 02 1024x792

Οι retro μπανιέρες που κάνουν πραγματικότητα τα vintage όνειρά σας

Αν νομίζατε πως μόνο το έπιπλο μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μπάνιο, τότε πλανάστε πλάνην οικτράν. Η retro μπανιέρα ξαναέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και δημιουργεί μπάνια βγαλμένα από κάποιο chateau της Γαλλικής Επαρχίας. Το νοερό ταξίδι στο παρελθόν δεν είναι μόνο νοσταλγικό αλλά και… αριστοκρατικό!

Με περίτεχνα πόδια ή χωρίς, οι retro μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης μεσουρανούσαν σε εποχές που οι εσωτερικές σωληνώσεις ήταν ακόμη σχεδόν άγνωστη λέξη. Σήμερα με την τεχνογνωσία και τα εξελιγμένα υλικά του 21ου αιώνα, οι μπανιέρες αυτές διαθέτουν εμφάνιση με αύρα παρελθόντος και ποιότητα με αέρα μέλλοντος.

Όλες εκείνες οι εικόνες που έχουν αποτυπωθεί στο νου μας από τον κινηματογράφο, με τις αιθέριες πρωταγωνίστριες -κυρίως- να είναι βυθισμένες μέσα σε μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή πίνοντας κρασί με αναμμένα κεριά γύρω τους, μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά μέσα σ’ ένα μπάνιο που ναι μεν πρωταγωνίστρια θα είναι η… μπανιέρα αλλά εσείς θα έχετε την αίσθηση πως παίζετε τον πιο απολαυστικό σας ρόλο.

Πέρα όμως από την χαλάρωση πολλών (κινηματογραφικών) αστέρων μέσα σε μια retro μπανιέρα, υπάρχει ακόμη ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Η πληθώρα επιλογών στα χρώματα RAL αλλά και αποχρώσεις όπως χρυσό, ασημί ή ακόμη και χάλκινο (ανάλογα το μοντέλο) που μπορείτε να επιλέξετε, δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο από διαφορετικές δυνατότητες διακόσμησης. Όπως κι αν έχετε φανταστεί το μπάνιο σας, όπως κι αν το έχετε εμπνευστεί από εικόνες στο Pinterest, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα! Ένα μπάνιο γεμάτο retro όνειρα, δεν μπορεί παρά αν είναι μοναδικό…

Για περισσότερες ιδέες για το πώς να φτιάξετε ένα vintage μπάνιο μπορείτε να ρίξετε μια ματιά κι εδώ.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Όλες τις παραπάνω μπανιέρες, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας Bagno Casa Paraskevopoulos. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το retro μπάνιο των ονείρων σας! 

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Πλακάκια σαν μωσαϊκό, η τάση terrazzo
Μετά τα vintage πλακάκια, τα διακοσμητικά τουβλάκια, τις retro μπανιέρες και τις μπαταρίες με τους εμφανείς σωλήνες ήρθε η ώρα του μωσαϊκού. Πριν...
powered by RelatedPosts