Οι ψηφίδες που δημιουργούν τις πιο ονειρικές πισίνες 800 590 bagnocasa
pool photo

Οι ψηφίδες που δημιουργούν τις πιο ονειρικές πισίνες

Συνώνυμο της πολυτέλειας και κυρίως της χαλάρωσης, η πισίνα έχει συνδυαστεί στο συνειδητό και το ασυνείδητό μας με μια ιδεατή εκδοχή ζωής που βρισκόμαστε είτε σε διακοπές, είτε σε μια οικονομική κατάσταση που μας επιτρέπει να τη χαιρόμαστε σε καθημερινή, σχεδόν, βάση.

Συνειρμικά μας παρασύρει σ’ ένα παράλληλο σύμπαν μακριά από deadlines, λογαριασμούς και προβλήματα. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το τώρα, ένα χαλαρό και απολαυστικό παρόν στο οποίο βιώνουμε ευχάριστες εμπειρίες. Στ’ αυτιά μας αντηχεί ο ήχος του νερού, όταν μπαίνουμε στην πισίνα και νιώθουμε πως σαν βελούδο “χαϊδεύει” το σώμα μας. Σ’ αυτό το νερό που μας απελευθερώνει από τα πάντα ενώ γεμίζει την ψυχή μας. Αυτή είναι η “μαγική” ιδιότητα της πισίνας. Είτε έχετε την τύχη να είναι δική σας, είτε τη φτιάχνετε για τους πελάτες σας, ένα είναι σίγουρο, πρέπει να είναι όσο πιο όμορφη και απολαυστική γίνεται.

Για αρκετά χρόνια (και ακόμη και σήμερα) η μεσογειακού τύπου πισίνα ήταν το πιο λαμπρό αστέρι, η πρωταγωνίστρια. Γαλάζια ή μπλε ψηφίδα και το μοτίβο των νησιών μας παραμένει διαχρονικά όμορφο ακόμη και μέσα στις πισίνες.

Κάποιες φορές είδαμε διαφορετικά χρώματα ψηφίδας να συνδυάζονται μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα συνονθύλευμα χρωμάτων που δημιουργεί γοητευτικά παιχνιδίσματα στις αντανακλάσεις του νερού.

Στη συνέχεια, μας “πλημμύρισαν” οι ψηφίδες που ιριδίζουν. Το φως αναδεικνύει έναν απαράμιλλο χρωματικό πλούτο με αυτές τις ψηφίδες. Μια γοητευτική αντανάκλαση από μπλε, πράσινες και μπεζ αποχρώσεις που προβάλλεται στους κυματισμούς του νερού.

Πέρα όμως από το συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων στην πισίνα, δημιουργήθηκαν και ψηφίδες που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά. Πέτρα με γυαλί για παράδειγμα. Το χαρακτηριστικό γήινο φινίρισμα Stoneglass συνυπάρχει με την πολυτέλεια των γυαλιστερών opalescent glitters για να δώσει στις πισίνες τις οποίες ντύνει μια αύρα μεγαλοπρέπειας.

Οι διαφορές στις υφές, εμπλουτίστηκαν με τη μεταλλιζέ όψη. O πιο εξελιγμένος χρωματισμός με μεταλλική εμφάνιση που τονίζει τη ματ-λάμψη της ψηφίδας, παίζοντας ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς μέσα στην πισίνα.

Αλλά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία σας; Γιατί οι δημιουργοί της ψηφίδας έχουν μια φαντασία που, αδιαμφισβήτητα, οργιάζει! Και έτσι άρχισαν να φτιάχνουν έργα τέχνης μέσα στο βυθό. Γεωμετρικά σχήματα, θαλάσσια μοτίβα, λουλούδια ακόμη και μαροκινά σχέδια άρχισαν να εμφανίζονται στον υδάτινο “καμβά” της.

Terrace pool

Φυσικά δεν λείπουν και οι επονομαζόμενες… happy pools, οι “χαρούμενες” πισίνες με μοτίβα (φώκιες, δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες) που ξετρελαίνουν τα παιδιά και δημιουργούν μια ευχάριστη, ανάλαφρη αίσθηση και στους μεγάλους, γιατί τους θυμίζει κάτι από την ξεγνοιασιά της παιδικής τους ηλικίας.

Φτάνοντας ακόμη παραπέρα οι ευφάνταστοι δημιουργοί σκέφτηκαν να φτιάξουν ψηφίδες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και φορτίζουν από το φυσικό ή τεχνητό φως, σχηματίζοντας όνειρα μιας θερινής νυκτός που δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ!

Οι τελευταίες τάσεις στις πισίνες, ξεφεύγουν από τα κλασικά χρώματα, τις αποχρώσεις του μπλε που τόσο αγαπήσαμε και συνδέσαμε μ’ αυτές τις υδάτινες απολαύσεις και “παίζουν” με γήινα χρώματα, που μας θυμίζουν τροπικούς παραδείσους ή ακόμη και κομμάτια της Ελλάδας μας, όπως τη λάβα της Σαντορίνης.

Αλλά ακόμη κι αν είστε δύσκολοι στο να εντυπωσιαστείτε από όλες τις παραπάνω ψηφίδες πισίνας, σας παρουσιάζουμε τη μέθοδο ψηφιακής εκτύπωσης με άπειρες και αδιανόητες δυνατότητες. Επιλέγετε τη φωτογραφία που θα θέλατε, και μπορείτε να τη δείτε αποτυπωμένη στο βυθό της πισίνας σας. Εδώ η φαντασία δεν έχει κανένα όριο, κανένα περιορισμό. Η πισίνα σας είναι ο πίνακας ζωγραφικής σας κι εσείς ο καλύτερος ζωγράφος!

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Δείτε αναλυτικά όλες τις παραπάνω ψηφίδες, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας Bagno Casa Paraskevopoulos. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την πισίνα των ονείρων σας! 

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η νέα σειρά Μωσαϊκού Stracciatella είναι πιο απολαυστική κι από παγωτό
Η επιστροφή του μωσαϊκού, στην πιο σύγχρονη βέβαια μορφή του, είναι γεγονός και ήδη έχουμε αφιερώσει ένα ολόκληρο άρθρο σ' αυτή την τάση που ονομ...
powered by RelatedPosts