Τα πλακάκια που μιμούνται το παλαιωμένο ξύλο είναι το κάτι άλλο 900 529 bagnocasa

Τα πλακάκια που μιμούνται το παλαιωμένο ξύλο είναι το κάτι άλλο

Είναι μεγάλη υπόθεση να έχετε στο σπίτι σας ένα «παρκέ», με παλαιωμένο ύφος σαν να έχει περάσει από πάνω του μια ολόκληρη ζωή, κι όμως να γνωρίζετε ότι θα σας κρατήσει για πολλές δεκαετίες ακόμη χωρίς συντήρηση. Αυτά τα υπέροχα πλακάκια δεν μιμούνται απλώς κάποιο ξύλο, αλλά το distressed ξύλο, που έχει ξεβάψει, ξεθωριάσει κι έχουν αποτυπωθεί πάνω του μυριάδες ιστορίες. Κάθε πλακάκι έχει πάνω του διαφορετικούς ρόζους και γραμμώσεις, έτσι ώστε να μη φαίνεται κάποια αφύσικη ομοιότητα. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε περίτεχνες DIY λύσεις για να καταφέρετε να δείχνει επιτυχώς παλαιωμένο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ρεαλιστικό, τόσο που έχουμε κουραστεί να μας ρωτούν μήπως είναι όντως ξύλα!

Τα οφέλη των πλακιδίων σε στιλ ξύλου ξύλου τα έχουμε απαριθμήσει εδώ: 10&1 λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια σε απομίμηση ξύλου

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πλακάκια που μιμούνται το παλαιωμένο ξύλο σε ίδους τόνους, ασπρόμαυρους ή και χρωματιστούς.

Πλακάκια παλαιωμένου ξύλου ασπρόμαυρα

Για τους λάτρεις των κλασικών και πάντα μοδάτων αποχρώσεων, το λευκό και το μαύρο, υπάρχουν σειρές που φαίνεται να βάφτηκαν με μπογιά στις αποχρώσεις του Γιν και του Γιανγκ χρόνια πριν, ενώ η εκτεταμένη χρήση να οδήγησε σήμερα σε αλλοιώσεις στα χρώματα του ξύλου.

larvik2

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Larvik Black εδώ

larvik3

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Larvik White εδώ

Πλακάκια παλαιωμένου ξύλου με χρώματα

Όσοι λατρεύουν τα vintage πλακάκια γνωρίζουν πως η μπλε απόχρωση είναι η πιο δημοφιλής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και από τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου. Χαρίστε λίγη ζωντάνια στους χώρους σας με διάσπαρτα πλακάκια με χρώμα και δεν θα το μετανιώσετε.

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Vintage εδώ

upsala

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Upsala εδώ

 

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η σειρά Wild.

Εσείς ποιο θα διαλέγατε από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η νέα σειρά πλακιδίων "Amazonia" μας μεταφέρει στη ζούγκλα
Φανταστείτε ένα πλακάκι να μπορεί νοερά να σας ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου! Στην τροπική ζούγκλα του Αμαζονίου, για παράδειγμα, σ' ένα απ...
powered by RelatedPosts