Οι νέες τάσεις στο μπάνιο 833 1024 bagnocasa

Οι νέες τάσεις στο μπάνιο

Μήπως σκέφτεστε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας ή παίρνετε ιδέες για να φτιάξετε το μπάνιο στο νέο σας σπίτι; Μια ματιά στις παρακάτω τάσεις που έχουν μπει δυναμικά στο interior design των μπάνιων θα σας βοηθήσουν να το οραματιστείτε πιο εύκολα και να αποφασίσετε πως θέλετε -και μπορείτε- να έχετε ένα μπάνιο που θα σας δίνει ακόμη ένα λόγο να χαμογελάτε κάθε πρωί που μπαίνετε σ΄ αυτό για να πλύνετε το πρόσωπό σας και να ξεκινήσετε τη νέα μέρα. Μαύρα πλακάκια, εντυπωσιακές μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης, χρυσές μπαταρίες, ντουζιέρες ανοιχτού τύπου και χειροποίητοι καθρέφτες που προσφέρουν μοναδικότητα είναι μερικά από τα trends που έχουν γεμίσει τη φαντασία μας με όμορφα μπάνια.

1. Το μαύρο είναι το νέο γκρι

μαυρο πλακακι μπανιου

Το γκρι χρώμα πρωταγωνίστησε πολλά χρόνια στα έργα αναδιαμόρφωσης μπάνιου αλλά πλέον οι αρχιτεκτονικές τάσεις τολμούν να ψηφίζουν ανθρακί και μαύρο χρώμα στα πλακάκια ακόμη και σε μικρά μπάνια, προσδίδοντας τους ένα μοναδικό industrial look. Ακόμη κι αν δεν τολμήσετε ένα total black μπάνιο, υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορείτε να επιλέξετε σε μαύρους τόνους, όπως οι μπαταρίες, τα αξεσουάρ, το φωτιστικό, τα είδη υγιεινής (ειδικά με ματ φινίρισμα) ή ο ένας τοίχος του μπάνιου σε συνδυασμό με κάποιο άλλο πλακάκι. 

Τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου συνδυάζονται πολύ ωραία με τα μαύρα πλακάκια, δημιουργώντας ένα εστέτ αποτέλεσμα.

2. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιο είναι το πιο ιδιαίτερο στοιχείο μέσα στο μπάνιο;

ιδιαιτεροι καθρεφτες μπανιου

Μπορεί οι καθρέφτες που είναι σεταρισμένοι με το έπιπλο μπάνιου να είναι βολικοί, λόγω αποθηκευτικών χώρων αλλά οι ιδιαίτεροι καθρέφτες είναι εδώ και καλύτεροι από ποτέ! Χειροποίητοι ξύλινοι καθρέφτες, μεταλλικοί καθρέφτες σε διάφορα χρώματα, μοντέρνοι ή παλαιωμένοι, καθρέφτες με θαλασσόξυλα ή καθρέφτες με σκοινί, παίρνουν τα ηνία στο μπάνιο και κάνουν το απόλυτο buzz! Υπάρχει επίσης η νέα κατηγορία καθρεφτών με κρυφό φωτισμό led, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. 

3. Ελευθερώστε τις ντουζιέρες! Ζήτω οι μεγάλες ντουζιέρες ανοιχτού τύπου

ντουζιέρες ανοιχτού τύπου

Τα ανοιχτά ντους με ένα σταθερό κρύσταλλο στη μεριά της μπαταρίας μόνο, αυξάνουν οπτικά το μέγεθος του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρουν περισσότερο χώρο και αίσθηση ελευθερίας μέσα στο ντους! Παρόλο που ορισμένοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτός ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από μια έλλειψη ιδιωτικότητας, οι περισσότεροι απολαμβάνουν την προσιτή διαφάνεια και τον αυξημένο χώρο μέσα στο ντους. Και θα συμφωνήσουμε με τους δεύτερους.

4. Το χρυσό είναι και πάλι in

χρυσα ειδη υγιεινης

Οι χρυσές μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου επέστρεψαν δριμύτερα! Γυαλιστερό, ματ ή brushed, οι αποχρώσεις του χρυσού ή ακόμη και του ορείχαλκου (rame) προσθέτουν μια κομψή πινελιά και μια πιο ζεστή αίσθηση από το ψυχρό χρωμέ που πρωτοστατεί όλα αυτά τα χρόνια. Extra bonus πως τα δαχτυλικά αποτυπώματα δε φαίνονται, όπως στις χρωμέ μπαταρίες. 

5. Splish Splash σε μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης

Splish Splash σε μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης

Καθώς οι μπανιέρες γενικά αντικαθίστανται μαζικά από ντουζιέρες και οι μπανιέρες σε στιλ τζακούζι έχουν χάσει αρκετά σε δημοτικότητα, οι μπανιέρες ελεύθερου τύπου, έχουν γίνει το όνειρο εκείνων που θέλουν να χαλαρώνουν κινηματογραφικά μέσα σ’ αυτήν μετά από μια κουραστική μέρα ή το pinterest με αυτά τα υπέροχα μπάνια έχει γίνει η δεύτερη φύση τους (εμείς ανήκουμε και στις δύο κατηγορίες, οπότε αν υπάρχει ο χώρος, ψηφίζουμε δαγκωτό μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης). 

Δείτε ακόμη 10&1 συμβουλές για ανακαίνιση μπάνιου

Εσείς ποια από τις παραπάνω τάσεις θα θέλατε για το μπάνιο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το μπάνιο που ονειρεύεστε! 

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

La Preziosa, η δική μας precious σειρά πλακιδίων
Πολύτιμη όπως και το όνομά της. Η σειρά γυαλιστερών πλακιδίων La Preziosa, στην ουσία είναι μια αναπαραγωγή του υπέροχου λίθου αχάτη, του λίθου τ...
powered by RelatedPosts