Μπανια πολλων… Αστερων! 780 625 bagnocasa
versace 1

Μπανια πολλων… Αστερων!

Σας αρέσει να τρυπώνετε –νοερά μέσα από τις σελίδες κάποιου περιοδικού ή και πραγματικά με τις επισκέψεις σας- σε σπίτια και να παρατηρείτε τη διακόσμηση των χώρων τους; Ουπς σας τσάκωσα! Μη βιάζεστε να απολογηθείτε για το χόμπι σας στο όνομα των δικαιωμάτων σας για «έρευνα» και κοινωνική κριτική, ιδιαίτερα σε μια… ομοϊδεάτισσα! Γιατί εγώ το προχώρησα και λίγο πιο πέρα, τρυπώνοντας στα μπάνια των διασήμων. Καλές οι τουαλέτες υψηλής ραπτικής και τα σμόκιν των αστέρων στο κόκκινο χαλί, δε λέω, αλλά σαν γνήσια κόρη μπαμπά που μεταμορφώνει μπάνια δεν θα μπορούσα να μην είμαι της άποψης «Δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι!» (όπως καταλάβατε «ο φίλος» είναι πια passé).

Μετά από επισταμένη «έρευνα» λοιπόν, αγαπητοί μου αναγνώστες, επέλεξα τα πιο ιδιαίτερα μπάνια και σας τα παρουσιάζω προς τέρψιν σας (σε εσάς που τσάκωσα πριν αναφέρομαι, μη σφυρίζετε αδιάφορα)!

Με εντυπωσίασε πραγματικά το μπάνιο του Kanye West, ο οποίος έφερε τη θάλασσα στο μπάνιο του, τοποθετώντας στην άκρη της μπανιέρας του ένα μεγάλο…ενυδρείο! Δηλαδή κάθεται στη μπανιέρα του να κάνει αφρόλουτρο και κοιτάζοντας από τη μια νιώθει Γοργόνος στο βυθό και από την άλλη απολαμβάνει μια υπέροχη θέα με μπόλικο πράσινο! Και βουνό και θάλασσα που λέμε! Αχ Kanye, βλέπω πως αγαπάς κι εσύ αυτή την απαλή αίσθηση κοχυλιού του υλικού corian (αφού την προτίμησες για το νιπτήρα και τη μπανιέρα σου) όπως κι εγώ και τρέφω μια μεγαλύτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου αυτή τη στιγμή! Κατά τ’ άλλα σε βρίσκω minimal με highlight φυσικά το φωτιστικό με τα διαμαντάκια (ε μια γκλαμουριά την ήθελες, καταλαβαίνω!).

kanye-west-bathroom

Και ταξιδεύουμε σε κάτι πιο romantique! Στο μπάνιο της Kirstie Alley. Ταπετσαρία σε απαλό ροζ, ζεστό ξύλο για το δάπεδο σε κάποια σημεία (πρακτικά δεν σας το συνιστώ), πορσελάνινα φωτιστικά και περίτεχνοι καθρέφτες. Μπαίνοντας στο μπάνιο της Kirstie Alley είναι σαν να μεταφερόμαστε στην Belle Époque! Σίγουρα με αυτή τη ρομαντική και αισιόδοξη διάθεση να μας περικυκλώνει, θα ξεχνούσαμε για λίγο τα καθημερινά μας προβλήματα.

kirstie-alley-home-realestatedotaolcom

Η Lady Gaga αφήνει τα extreme για τις στυλιστικές της επιλογές, για το μπάνιο της επέλεξε κάτι απλό, λιτό κι απέριττο. Μεγάλο κι απολαυστικό, με τη μπανιέρα στη μέση, με θέα από τη τζαμαρία, να κλέβει την παράσταση. Δεν θέλω να ξέρω τι τραβάει η καημένη οικιακή βοηθός για να μαζέψει τα νερά από το πάτωμα μετά το μπάνιο της Gaga!

lady gaga`s rented house $25,000 per month soaker tub grey and white luxurious bathroom

Ο Will Smith δεν έφτιαξε μπάνιο, ναό έφτιαξε! Η σκαλιστή ξύλινη κολώνα στην άκρη, το φωτιστικό σαν άγριο φυτό και το χρώμα του μπάνιου, μάλλον μας μεταφέρουν στην… αφρικανική ζούγκλα! Ακόμη και μικρό τζάκι έχει για να ακούει τα ξύλα που τσιτσιρίζουν στη φωτιά και να νιώθει πιο κοντά στη φύση! Δεν περιγράφω άααααλλο!!!

Will-smith

Πολύ το λιγουρεύτηκα το μπάνιο της Charlize Theron με θέα τόσο κοντά στη θάλασσα που μου φαίνεται πως θα βυθιστώ στην μπανιέρα και θα αναδυθώ από τη θάλασσα! Γήινα χρώματα, Bamboo, φυτά και κοχύλια συμπληρώνουν το σκηνικό by the beach!

charlize bathroom

Το μπάνιο της Donatella Versace μας μεταφέρει στην Ιταλία! Σαν παλιό αρχοντικό της Ιταλικής υπαίθρου με σκαλιστό ταβάνι, κάδρα με μεγάλες κορνίζες και χρυσές λεπτομέρειες! Πολύ Dolce Vita!

O Yves Saint Laurent, κάτι έχει πάθει με το Marrakech! To μπάνιο του είναι ένα δωρεάν εισιτήριο στο Μαρόκο και το ψηφιδωτό πάει σύννεφο!

ysl

Ο Nicolas Cage αρέσκεται στη μαρμάρινη πολυτέλεια! Το μπάνιο του μοιάζει σαν τμήμα πεντάστερου ξενοδοχείου. Εντυπωσιακό αλλά κάπως ψυχρό όλο αυτό το μάρμαρο ρε Nicolas!

nicolas-cage-bathroom

Τελευταία λέξη της μόδας το μπάνιο του σκηνοθέτη Michael Bay. Μόνο που μου δημιουργεί ένα άγχος πως ο Big Brother is watching me!

michael-bay-bathroom

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

Πωλίνα Παρασκευοπούλου


x

Related Posts

Αυτά τα νέα vintage πλακάκια έχουν γίνει η αδυναμία μας (Μέρος Ι)
Όσοι έχετε (ξανα)σερφάρει στο website μας ή έχετε επισκεφτεί το showroom μας, σίγουρα, θα έχετε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη μας αγά...
powered by RelatedPosts