Ειδικά καθαριστικά που σώζουν “ζωές” στο σπίτι 563 854 bagnocasa
bath1

Ειδικά καθαριστικά που σώζουν “ζωές” στο σπίτι

Είναι χάρμα οφθαλμών τα γυαλιστερά είδη υγιεινής και τα πλακάκια που λάμπουν από καθαριότητα που βλέπουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία ή σε περιοδικά διακόσμησης. Αψεγάδιαστοι χώροι που εκπέμπουν φρεσκάδα. Δεν είναι όμως μονάχα σημαντική η αγορά ποιοτικών προϊόντων γι΄αυτό το αποτέλεσμα αλλά και η συντήρησή τους, η καθαριότητά τους με τα σωστά υλικά. Και επειδή, όπως μας αρέσει να δημιουργούμε όμορφους χώρους, τους οποίους να θέλετε να “ζείτε” όσο περισσότερο γίνεται, άλλο τόσο θέλουμε και να σας βοηθήσουμε να τους διατηρήσετε σαν καινούριους, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια από τα σημαντικότερα προϊόντα γι’ αυτό το σκοπό, που θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.

Για να καθαρίσετε τα πλακάκια και τα μάρμαρά σας

Σύμμαχος: Bioclean

Το Bioclean είναι ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό, χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάσει της νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. Απαλό με τα χέρια, δε δημιουργεί προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα. H καθαριστική του δράση δεν επηρεάζει τις επιφάνειες των πλακιδίων και των γυαλισμένων ή μη μαρμάρων. Δεν καταστρέφει ευαίσθητες επιφάνειες, όπως listelo, γρανίτες, φυσικό cotto, ασβεστολιθικές πέτρες κλπ. Καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους των αρμών, επιτρέποντας στους αρμόστοκους να επανακτήσουν το αρχικό τους χρώμα.

Για να βγάλετε σκουριά, χρώμα ή οικοδομικά κατάλοιπα από τα πλακάκια σας

Σύμμαχος: Όξινο καθαριστικό πλακιδίων 

Το όξινο καθαριστικό οικοδομικών καταλοίπων έχει πανίσχυρη δράση. Διαλύει και αφαιρεί υπολείμματα αρμόστοκων, κόλλας πλακιδίων και οικοδομικά κατάλοιπα που δημιουργούνται κατά την τοποθέτηση. Καθαρίζει σε βάθος λεκέδες από λάδια, καφέ, ποτά, ασβέστη, πλαστικά χρώματα, σκουριά κ.ά. Αφαιρεί άμεσα, με ελάχιστο τρίψιμο, συσσωρευμένους ρύπους στους αρμούς πλακιδίων, ‘ζωντανεύοντας’ την απόχρωσή τους.

Για να καθαρίσετε φυσικές πέτρες

Σύμμαχος: D-7

Ισχυρό καθαριστικό που απομακρύνει αποτελεσματικά τα οικοδομικά κατάλοιπα από τις φυσικές πέτρες, επαναφέροντας την αρχική τους όψη. Καθαρίζει σε βάθος συσσωρευμένους ρύπους καθώς και λεκέδες από λάδι, καφέ, σκουριά, μούχλα άλατα, λασποβροχή και μη στερεοποιημένα πλαστικά χρώματα. Δεν επηρεάζει τη φυσική όψη των πετρών ή των αρμών και προετοιμάζει ιδανικά τις επιφάνειες για να αδιαβροχοποιηθούν ή να διακοσμηθούν με βερνίκι.

Για να ξεβουλώσετε νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες

Σύμμαχος: D-14

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη, αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά. Χρησιμοποιείται τακτικά για τη βελτίωση της ροής του νερού στις σωληνώσεις, αποσυνθέτοντας τις οργανικές ουσίες και τα λίπη. Αποτελεί τον πλέον οικονομικό τρόπο συντήρησης, αποφεύγοντας τις συχνές αποφράξεις και τις δυσάρεστες οσμές. Μας απαλλάσσει από τη χρήση ατσαλίνας ή άλλων περιττών δαπανών απόφραξης. Ο ειδικός αναστολέας διάβρωσης που περιέχει το D-14 συντελεί στο να μην καταστρέφονται τα μεταλλικά σιφόνια από χαλκό, ορείχαλκο, μόλυβδο, αλλά και οι πλαστικοί σωλήνες και τα σιφώνια από PVC ή πολυαιθυλένιο.

Για να αφαιρέσετε τα άλατα

Σύμμαχος: Salt Free

Δραστικό υγρό που αφαιρεί άλατα νερού, υπολείμματα σαπουνιού και θαλασσινού νερού, σκουριά και πουρί. Κατάλληλο για χρήση στο μπάνιο (βρύσες, ντουζιέρες, πλακάκια και αξεσουάρ μπάνιου), στην κουζίνα (ανοξείδωτους νεροχύτες, σκεύη), ατμοσίδερα κ.ά., αλλά και σε ανοξείδωτα μέρη σκαφών, απαλλάσσοντάς τα από άλατα και σκουριά. Απαραίτητο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία και γενικά σε χώρους μαζικής εστίασης. Ξεπλένεται με άφθονο νερό απελευθερώνοντας άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Tip: Κάθε είδους χημική ουσία ή καθαριστικό που περιέχει χλώριο καταστρέφει τη γυαλάδα των ειδών υγιεινής.

Για να καθαρίσετε τη μούχλα

Σύμμαχος: D-39 Cleaner 

Καθαρίζει αποτελεσματικά χώρους όπου η συσσωρευμένη υγρασία δημιουργεί μούχλα, άλγη και βρύα. Εφαρμόζεται στους αρμούς του μπάνιου, της κουζίνας, σε ντουλάπες, κλειστές εξοχικές κατοικίες, αποθήκες, κελάρια, ντουζιέρες, ταβάνια μαγειρείων κλπ. Ξεπλένεται με άφθονο νερό μετά τη χρήση.

Για να αδιαβορχοποιήσετε τον ήδη υπάρχων στόκο

Σύμμαχος: D-16 Hydrostop 

Διάφανο υγρό σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Στεγανοποιεί τριχοειδείς ρωγμές σε αρμόστοκους προστατεύοντας από απορρόφηση υγρασίας και λεκέδων, διατηρώντας έτσι αντοχές και χρώμα. Εμποδίζει την απορρόφηση υγρασίας και την εμφάνιση μούχλας σε μπάνια και κουζίνες, ενώ αποτρέπει την αποκόλληση πλακιδίων σε εξωτερικούς χώρους λόγω παγετού.

Για να μη σας βάφει το πιτσιρίκι σας τους τοίχους με μαρκαδόρους

Σύμμαχος: Antigraffiti

Πολυουρεθανικό χρώμα ενός συστατικού νέας τεχνολογίας, τροποποιημένο με σιλάνια. Δημιουργεί εξαιρετικά αντικολλητική επιφάνεια αποτρέποντας την πρόσφυση οποιουδήποτε χρώματος σε αυτή. Δημιουργεί ένα αδιαβροχοποιητικό, ελαστικό, στεγανωτικό και ανθεκτικό αντικολλητικό φιλμ που προστατεύει από οποιασδήποτε μορφής graffiti σε σπρέι, μαρκαδόρους κ.ά. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε επιφάνειες από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, μοριοσανίδα, ξύλο, μέταλλο κ.α. Προστατεύει δημόσια και ιδιωτικά κτήρια (σχολεία, πανεπιστήμια, γήπεδα, γέφυρες, όψεις κτηρίων κτλ), καθώς και παιδικά δωμάτια (και ολόκληρο το σπίτι!) από μαρκαδόρους, στυλό, μολύβι κλπ σε νέες ή ήδη βαμμένες σταθερές επιφάνειεες από ακρυλικά ή αλκυδικά χρώματα. Διατίθεται σε 11 αποχρώσεις.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα, μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας Bagno Casa Paraskevopoulos. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! 

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest
Όταν δύο διαχρονικά χρώματα ενώνονται και σχηματίζουν σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το λευκό γίνεται ο καμβάς πάνω στο οπ...
powered by RelatedPosts