Η σειρά Riad μας ταξιδεύει στο Μαρακές 950 633 bagnocasa
RIAD SZ1

Η σειρά Riad μας ταξιδεύει στο Μαρακές

Η πανδημία της νόσου του κορονοϊού δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δε μας επιτρέπει τη γνωριμία μας με νέους πολιτισμούς. Ευτυχώς συνεχίζουμε να παίρνουμε μια γεύση μέσω ταινιών, βιβλίων, ταξιδιωτικών περιοδικών, τραγουδιών και φυσικά μέσω της κουζίνας μας στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.  Υπάρχει όμως ακόμη μια ευκαιρία για νοερά ταξίδια! Και συγκεκριμένα για το Μαρακές.

σειρά Riad

Η νέα σειρά πλακιδίων Riad 

Η σειρά Riad είναι μια συλλογή πλακιδίων που εμπνέεται από τη φιλοξενία και το τοπικό χρώμα των παραδοσιακών μαροκινών ξενώνων, των λεγόμενων Riads. Μια συλλογή που ξεχωρίζει για τα φωτεινά χρώματα και τη χειροποίητη υφή μιας πλούσιας ποικιλίας χρωματικών διακυμάνσεων και επιφανειών. Όπως ακριβώς είναι και το Μαρακές, γεμάτο χρώματα κι αρώματα. Μας παρασύρει σε πανέμορφους κήπους και δαιδαλώδη παζάρια.

συλλογή πλακιδίων Riads

Διαθέσιμα Χρώματα και Σχέδια

Η σειρά Riad διατίθεται σε τετράγωνη διάσταση 10x10cm και ορθογώνια 6.5x20cm σε 9 αποχρώσεις: red (κόκκινο), sand (μπεζ), taupe (σκούρο μπεζ), aqua (θαλασσί), pink (ροζ), white (λευκό), green (πράσινο), sky (γαλάζιο), grey (γκρι). Μια σειρά που μας ταξιδεύει σ’ ένα μαγευτικό κι εξωτικό προορισμό που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα βρίσκεται στο δικό μας χώρο.

πλακάκια riads

Ένα νοερό παιχνίδι εντυπώσεων που παιχνιδίζει στο μυαλό μας όπως ακριβώς και οι χρωματικές διακυμάνσεις του κάθε χρώματος παιχνιδίζουν στη ματιά μας κάθε φορά που το αντικρίζουμε.

Εσείς θα θέλατε μια γεύση Μαρακές στους χώρους σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Exa: Τα χρωματιστά εξάγωνα πλακάκια μας φτιάχνουν τη διάθεση
Είναι πλέον γεγονός! Τα χρωματιστά εξάγωνα πλακάκια μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Από τη μία τ...
powered by RelatedPosts