Η νέα σειρά Gatsby είναι το όνειρο των ονειροπόλων 1024 635 bagnocasa

Η νέα σειρά Gatsby είναι το όνειρο των ονειροπόλων

Αρκεί μόνο μία ματιά στη νέα σειρά πλακιδίων Gatsby για να μεταφερθούμε στη δεκαετία του 1920 στην Αμερική. Να χαθούμε με το νου μας σε λαμπερά πάρτι εναρμονισμένα με την Art Déco καλλιγραφική κωδικοποίηση της δεκαετίας της υπερβολής και να νιώσουμε μέλη της παρέας του… υπέροχου Γκάτσμπι. Μια σειρά ύμνος στην αισθητική της κινηματογραφικής προσαρμογής του Baz Luhrmann στο κλασικό μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald.

Σειρά πλακιδίων Γκάτσμπι

Συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό

Η συλλογή προσφέρει ένα ανανεωμένο “Art Déco” στιλ, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του 21ου αιώνα, το οποίο χωρίς να παύει να κοιτάζει το παρελθόν, ανανεώνει τα κλασικά στοιχεία της δεκαετίας του 1920 και του 1930 με κομψά γεωμετρικά σχέδια, θρυμματίζοντας τους παραδοσιακούς κανόνες. Είναι μια τάση που κυριαρχεί τελευταία στον τομέα του Interior Design και έχει αναδειχθεί ως αντίδραση στον μινιμαλισμό του περασμένου έτους και τον ορθολογισμό.

Σχέδια πλακιδίων Γκάτσμπι

Ο σχεδιασμός της σειράς πλακιδίων Gatsby κλέβει όλα τα βλέμματα

Από άποψη σχεδιασμού, η σειρά Gatsby ξεχωρίζει για τη σχολαστική ανάπτυξη των αποχρώσεων σε μια λεπτομερή παλέτα χρωμάτων, απόλυτης ακρίβειας. Χάρη στη γλυκιά, παλ όψη της και στα πολλαπλά γραφικά που αποτυπώνονται στην επιφάνειά του, εμπνεόμενα από γεωμετρικά σχήματα, δημιουργείται το πιο φίνο αποτέλεσμα. Αυτή η συλλογή συνδυάζει σκοτεινά και απαλά χρώματα με φωτεινά χρυσά και αργυρά, προσθέτοντας κομψότητα και προσωπικότητα.

Σχέδια από πλακίδια Γκάτσμπι

Μίνιμαλ πολυτέλεια και στα πλακάκια

Η “Art Deco” που σημαίνει “Διακοσμητική Τέχνη” γεννήθηκε στη Μεσοπολεμική περίοδο και σήμερα σημειώνει και πάλι ανάκαμψη. Η σειρά Gatsby κατάφερε να αποτελεί μια συλλογή στην οποία η αίγλη και η πολυτέλεια, αν και περισσότερο μινιμαλιστικές, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τετράγωνα κομμάτια, διακοσμημένα με μοτίβα και γεωμετρικά σχήματα, zig-zags ή το σύμβολο του ήλιου σχηματίζονται μέσα σ’ αυτή την ηδονιστική συλλογή. 

Γκάτσμπι πλακίδια

Η συλλογή Gatsby διατίθεται σε δύο μεγέθη, 14,8×14,8cm και 18,6×18,6cm και σε 4 μοτίβα και 7 χρώματα: white swing, flapper shadow, grey velvet, betty rose, french navy, gold, silver. Είναι ένα οπτικό παιχνίδι χωρίς τέλος, μια σειρά πλακιδίων που θυμίζει περισσότερο περίτεχνο κόσμημα.

Μοναδικά σχέδια πλακιδίων Γκάτσμπι

Μια ρετρό αίσθηση πλανάται στον αέρα από μια συλλογή που μας παρασύρει στα καμπαρέ!

Εσείς θα την τολμούσατε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037  ή στο info@bagnocasa.gr για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.