Γιατί χρειάζεται, σήμερα κιόλας, να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου 564 650 bagnocasa
bath6

Γιατί χρειάζεται, σήμερα κιόλας, να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου

Παραδεχτείτε το. Με το που διαβάσατε τον τίτλο, δεκάδες σκέψεις γεμάτες υποχρεώσεις διέσχισαν με ορμή τους δρόμους του μυαλού σας. Η επιθυμία σας για αλλαγή έκανε να εμφανιστεί με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού αλλά η λογική, σαν αυστηρός γονιός, την έβαλε τιμωρία.

Πάντοτε κάτι άλλο είναι πιο σημαντικό από μια αλλαγή και ίσως και όντως να είναι. Το φροντιστήριο του παιδιού, η δόση της εφορίας, η ασφάλεια. Το μπάνιο μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη ή και πολύ. Μήνες, χρόνια. Ώσπου το έπιπλο του μπάνιου να σαπίσει και κάθε φορά που ανοίγετε τα ντουλάπια του να σας έρχεται η δυσωδία μούχλας, η πορσελάνη της λεκάνης να κιτρινίσει, η μπανιέρα να γαριάσει, οι βρύσες και τα καζανάκια να στάζουν (οι διαρροές νερού συμβολίζουν απώλειες για το πορτοφόλι σας σύμφωνα με το feng shui), τα πλακάκια να σας ψυχοπλακώνουν κάθε πρωί που μπαίνετε στο μπάνιο και ξεκινάτε τη μέρα σας. Όμως πόσο αντέχετε ακόμη να αρχίζετε τις μέρες σας χωρίς ομορφιά;

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί με το που μπαίνετε στο δωμάτιο και το μπάνιο ενός ωραίου ξενοδοχείου, μεμιάς νιώθετε να σας πλημμυρίζει μια ξεκούραστη αίσθηση κι ας μην έχετε προλάβει ακόμη ούτε καν να κάτσετε; Αυτό ακριβώς προσφέρει ένας τακτοποιημένος και “καινούριος” χώρος, ένας χώρος που φαίνεται πως κάποιος τον έχει προσέξει, δεν τον έχει αφήσει να παλιώσει γιατί είναι ένας σημαντικός χώρος μέσα στον οποίο μένουν σημαντικά άτομα.

Σκεφτείτε τώρα αυτή την αίσθηση να μπορούσατε να τη μεταφέρετε στο ίδιο σας το σπίτι. Φανταστείτε να μπαίνετε στο μπάνιο σας το πρωί και με το που ανοίγετε την πόρτα να σας πλημμυρίζει ένα ζεστό φως, ένα όμορφο καλωσόρισμα και πραγματικά να σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Μοντέρνες πορσελάνες και μπαταρίες που γυαλίζουν, ένα έπιπλο που στολίζει το μπάνιο, ένας ιδιαίτερος καθρέφτης, πλακάκια που μοιάζουν να ξεπήδησαν από κάποια illustration σελίδα περιοδικού με προτάσεις διακόσμησης. Έτσι μπορεί να γίνει ο δικός σας χώρος και να τον χαίρεστε, όχι μονάχα για μια βδομάδα διακοπών, αλλά καθημερινά.

Αναμφίβολα ζούμε σε μια δύσκολη εποχή αλλά η ομορφιά δεν πρέπει να φεύγει ποτέ από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ένας περιποιημένος, καθαρός και όμορφος χώρος είναι από εκείνα τα απλά πράγματα της καθημερινότητας που χαλαρώνουν αβίαστα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή, μια ζωή στην οποία φροντίζετε τον εαυτό σας, τον πολυτιμότερο σύμμαχό σας. Και τότε η καλημέρα γίνεται ακόμη πιο γλυκιά!

Αν σας έπεισα ή σας έδωσα μία ακόμη αφορμή για το πόσο αναγκαία είναι η ομορφιά και η καλή αισθητική  στους χώρους σας και είστε έτοιμοι για αλλαγές τότε, σας προτείνω να διαβάσετε και τις 10&1 συμβουλές για ανακαίνιση μπάνιου.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες γύρω από την ανακαίνιση, να σας βρούμε λύσεις για προβληματικά σημεία στο μπάνιο σας και να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας για την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το μπάνιο που ονειρεύεστε! 

 

 

 

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2017 Paraskevopoulos. All Rights Reserverd.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Related Posts

Διακοσμητικά τουβλάκια: Τα θεμέλια του τοίχου, τάση στη διακόσμηση
Δεν ξέρω αν έχετε αναρωτηθεί κι εσείς γιατί όλες οι industrial φωτογραφίες με τούβλα στους τοίχους συνήθως προέρχονται από κάποιο νεοϋορκέζικο lo...
powered by RelatedPosts