Η φωσφορίζουσα ψηφίδα που θα κάνει την πισίνα σας να λάμπει όλη τη νύχτα 1024 891 bagnocasa
Luminiscent 001 AQ

Η φωσφορίζουσα ψηφίδα που θα κάνει την πισίνα σας να λάμπει όλη τη νύχτα

Πώς θα σας φαινόταν μια πισίνα που φωσφορίζει στο σκοτάδι σαν λαμπερά αστέρια στον ουρανό; Η Ισπανική ψηφίδα Aquastyle Luminiscent έχει αυτή τη φωσφοριζέ ιδιότητα και σχηματίζει όνειρα μιας θερινής νυκτός που δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ!

Η σειρά Luminiscent διαθέτει ένα τεχνικό φινίρισμα που της επιτρέπει να διατηρεί το φως που λαμβάνει όλη την ημέρα. Στην ουσία, το φως συσσωρεύεται σε κάθε ψηφίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να προβάλλεται καθώς πέφτει το σκοτάδι. Μια κομψή, μοναδική και πρωτοποριακή πρόταση που θα μετατρέψει την πισίνα σας σε σχεδιαστική αναφορά. Η φωσφορίζουσα ψηφίδα μπορεί να απορροφά φυσικό ή τεχνητό φως (φθορίζον, υπεριώδες ή αλογόνου) στην περίπτωση που, για παράδειγμα, βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο. Αυτός ο κύκλος μπορεί να επαναληφθεί επ ‘αόριστον. Η αντοχή της λάμψης της εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχει εκτεθεί στο φως και επίσης με τον τύπο του φωτός με τον οποίο έχει ενεργοποιηθεί. Ο φωτισμός θα εξασθενίσει σταδιακά μετά από ώρες στο σκοτάδι, όταν το φυσικό φως θα κάνει και πάλι την επανεμφάνισή του. 

ψηφίδα πισίνας που φωσφορίζει

Οι πισίνες που λάμπουν τη νύχτα έχουν μια μαγνητική έλξη που αιχμαλωτίζει όλους όσους τις βλέπουν! Είναι τόσες πολλές οι δυνατότητες σχεδίασης που αναδεικνύεται η αισθητική γοητεία κάθε πισίνας. Αν σκέφτεστε να δώσετε μια νότα φωτεινότητας στην πισίνα σας, η ψηφίδα Luminiscent είναι η κίνηση ρουά ματ. 

φωσφορίζουσα ψηφίδα

Μπορεί να τοποθετηθεί διάσπαρτη ή ακόμη και να σχεδιάσετε πρωτότυπα διακοσμητικά, μοτίβα ή μείγματα που όταν φωτίζονται τη νύχτα αλλάζουν εντελώς την όψη τους. Εκτός από τη δημιουργία αυτής της νυχτερινής ατμόσφαιρας που ξεχωρίζει ανάμεσα στα πιο κομψά σχέδια πισίνας, η ψηφίδα Luminiscent έχει επίσης ένα λειτουργικό χαρακτηριστικό. Εάν οι ψηφίδες τοποθετηθούν στα σκαλοπάτια ή στις άκρες της πισίνας, θα φωτίζονται το βράδυ, αποτρέποντας, έτσι, ατυχήματα κατά το νυχτερινό μπάνιο. Αυτή η ψηφίδα δεν παρέχει μόνο τις αισθητικές του ιδιότητες τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το γυαλιστερό της φινίρισμα προσθέτει κομψότητα στην πισίνα σας.

ψηφίδα που φωσφορίζει

Η σειρά διατίθεται σε τρία χρώματα: μπλε, πράσινο και λευκό που σε συνδυασμό με την υπόλοιπη ψηφίδα στην απόχρωση που επιθυμείτε θα δημιουργήσουν μια μοναδική νυχτερινή ατμόσφαιρα, εκπέμποντας φως από τον πυθμένα της πισίνας, μέσα από το νερό. Όσο για το σχέδιο, εξαρτάται από τη φαντασία σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς. Από γεωμετρικά σχήματα που θα περάσουν απαρατήρητα στο φως της ημέρας αλλά θα φωτίζονται τη νύχτα, μέχρι τυχαία φλας σε όλη την πισίνα.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  • Θέλετε ένα ουράνιο τόξο στην πισίνα σας; 1024 768 bagnocasa