Fish Tiles, τα φολιδωτά πλακάκια που μας θυμίζουν καλοκαίρι 800 642 bagnocasa
CT328BI15199 586 PORTLLIGAT SZ1

Fish Tiles, τα φολιδωτά πλακάκια που μας θυμίζουν καλοκαίρι

Μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ τον όρο, ίσως όμως έχει πάρει το μάτι σας κάποια πλακάκια που μοιάζουν σαν ψηφιδωτό με λέπια, σαν σώμα ψαριού ή ουρά γοργόνας. Αυτά είναι τα φολιδωτά πλακάκια, αγγλιστί fish tiles ή mermaid tiles. Μια νέα τάση στο interior design που ντύνει μπάνια, κουζίνες ακόμη και τοίχους στο σαλόνι.

mermaid tiles πλακάκια

Τα mermaid tiles χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στους χώρους.

Τα mermaid tiles χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη και χαλαρή διάθεση στους χώρους (άλλωστε μας παραπέμπουν στη θάλασσα και το καλοκαίρι), “παίζοντας” με τα υπόλοιπα πλακάκια και διακοσμητικά στοιχεία, δημιουργώντας χώρους που χαρακτηρίζονται εξωτικοί και boho. Άλλωστε τα φολιδωτά πλακάκια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στο εξωτικό Μαρόκο.

μπλε mermaid tiles πλακακια

ιβουαρ mermaid tiles πλακακια

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Με τις καμπύλες τους δίνουν περισσότερο βάθος και ύψος σε όποιο σημείο χρησιμοποιούνται, με τρισδιάστατα αποτελέσματα. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα απεριόριστων συνδυασμών ή και ombré εφέ στους τοίχους σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα mermaid tiles σε έντονη απόχρωση, αν θέλετε να κάνετε αισθητή τη μαροκινή επιρροή ή σε πιο ουδέτερες και παστέλ αποχρώσεις, αν απλά θέλετε να χαρίσετε στους χώρους προσωπικότητα, χωρίς να είναι κραυγαλέα. Με άλλα λόγια, τα φολιδωτά πλακάκια σε έντονο πράσινο, μπλε ή τιρκουάζ χρώμα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, παραπέμπουν στο βυθό και τα θαλάσσια πλάσματά της (γι’ αυτό και είναι ιδανικά για τη ντουζιέρα που κυριαρχεί το υγρό στοιχείο), ενώ παράλληλα μας φέρνουν πιο κοντά στο μαροκινό ύφος. Από την άλλη οι ουδέτερες αποχρώσεις προσφέρουν αρμονία στους χώρους σας και είναι αυτές που τοποθετούνται ακόμη και σε τοίχους σαλονιού ή reception ξενοδοχείων.

Τα φολιδωτά πλακάκια είναι ιδανικά για ξενοδοχεία σε νησιά γιατί παραπέμπουν πάντα στο καλοκαίρι, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά για την πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος μπαίνοντας στο ξενοδοχείο.

φολιδωτά πλακάκια

Τα φολιδωτά πλακάκια μοιάζουν βγαλμένα από τα παραμύθια του βυθού, εκεί που βασιλεύει η Άριελ με τον Πρίγκιπα Ερικ και όλα τα θαλάσσια πλάσματα. Εσείς θα τα τολμούσατε στους χώρους σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Μπορείτε να προμηθευτείτε τα πλακάκια των φωτογραφιών από το κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η νέα σειρά Tempo μας ταξιδεύει στο παρελθόν
Tempo στα Ισπανικά σημαίνει χρόνος και η ομώνυμη σειρά πλακιδίων αναπαράγει μια τάση του παρελθόντος και μια μικρή ιστορία του παρόντος μας. Η συ...
powered by RelatedPosts