Exa: Τα χρωματιστά εξάγωνα πλακάκια μας φτιάχνουν τη διάθεση 1024 721 bagnocasa

Exa: Τα χρωματιστά εξάγωνα πλακάκια μας φτιάχνουν τη διάθεση

Είναι πλέον γεγονός! Τα χρωματιστά εξάγωνα πλακάκια μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Από τη μία τα έντονα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ζωντανό και ενθουσιώδες περιβάλλον, ενώ τα πιο απαλά χρώματα μπορούν να προσδώσουν μια αίσθηση ηρεμίας και φωτεινότητας.

Η επιλογή των χρωμάτων μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας αλλά και τη γενικότερη ενέργεια ενός χώρου. Για παράδειγμα, τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας και θετικής διάθεσης, ενώ τα δροσερά χρώματα όπως το γαλάζιο και το πράσινο μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας.

Διαβάστε επίσης: Έρωτας κεραυνοβόλος με τα εξάγωνα πλακάκια

Αναλόγως το συνολικό σχεδιασμό του χώρου και το προσωπικό σας γούστο, μπορείτε να προσαρμόσετε την επιλογή των χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που αντανακλά την προσωπικότητά σας και σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα.

Η σειρά Exa ξεχωρίζει για τη μορφή και τα χρώματά της. Από τη μία, το εξάγωνο σχήμα της, ένα από τα κορυφαία trends στα πλακάκια, είναι ιδανικό για δάπεδα και τοίχους που κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, η πολύχρωμη γκάμα χρωμάτων κάνει αυτή τη σειρά κατάλληλη για κάθε στιλ.

Διαβάστε επίσης: Τα εξάγωνα φλοράλ πλακάκια που ξεχωρίσαμε

Η σειρά Exa διαθέτει μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, μια παστέλ χρωματική παλέτα και μια βικτοριανή χρωματική παλέτα. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μονόχρωμο χώρο ή να ανακατέψετε και να συνδυάσετε αποχρώσεις δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που απέχει παρασάγγας από τα συμβατικά.

Εσείς ποιο θα διαλέγατε από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.