Έρωτας κεραυνοβόλος με τα εξάγωνα πλακάκια 930 638 bagnocasa
Rice Caviar Espacio Publico Tempo

Έρωτας κεραυνοβόλος με τα εξάγωνα πλακάκια

Μήπως ψάχνετε πάντα τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια ένεση αναζωογόνησης στους χώρους σας, προσθέτοντας κάτι νέο και μοντέρνο; Αν και περισσότερο δραστικό από το να αλλάξετε απλά καναπέ ή κάδρα στους τοίχους, η αντικατάσταση -παρωχημένης μόδας- πλακιδίων με εξάγωνα πλακάκια, που τις περισσότερες φορές θυμίζουν έργα τέχνης, μπορεί να ανανεώσει μοναδικά το χώρο σας.

εξαγωνο πλακακι εσωτερικου χωρου caleidos

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

Εξάγωνα πλακάκια: διαχρονική αξία που παραμένει σταθερή όσα χρόνια και αν περάσουν

Αν και ορισμένες τάσεις τείνουν να ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα και ίσως να μην αξίζουν όλη την προσπάθεια και το χρόνο, άλλες τείνουν να αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου και να παραμένουν εντυπωσιακές ακόμη και δεκαετίες μετά! Η τάση των εξάγωνων πλακιδίων σίγουρα φαίνεται να κατευθύνεται προς τη δεύτερη περίπτωση, καθώς συνεχίζει να διατηρεί τη δική της πρωταγωνιστική θέση στον κόσμο της διακόσμησης. Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αναζητούν καινούριους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσθέσουν αξία στο σύγχρονο σπίτι. Τα εξάγωνα πλακάκια στην κουζίνα ή το μπάνιο είναι αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης.

πλακακια εσωτερικου χωρου Tempo

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

Εντυπωσιακές προτάσεις για να δημιουργήσετε πολύ όμορφους χώρους

Τα εξάγωνα πλακάκια αποτελούν μία από τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, που μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές συνθέσεις για τους τοίχους και τα πατώματα οποιουδήποτε δωματίου στο σπίτι. Εκτός από τις συνήθεις χρήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επένδυση του προσκέφαλου κρεβατιού και για να διακοσμήσουν τους τοίχους της ντουζιέρας και του νιπτήρα στο μπάνιο. Τέλος, συνδυασμένα με άλλα στιλ πλακιδίων, όπως ξύλο ή πέτρα, συνθέτουν ένα πολύ δημιουργικό αποτέλεσμα που προσδίδει προσωπικότητα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

πλακακια εσωτερικου χωρου Traffic

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

Φέρτε μια φυσική αναφορά της κυψέλης στο σπίτι σας

Κάτι ξέρουν οι μέλισσες! Το σχήμα εξαγώνου προσθέτει μια νέα γεωμετρία στα δάπεδα και στους τοίχους. Με ευρεία γκάμα χρωμάτων, υφών και μοτίβων προσθέτουν ζωή σε κάθε έργο. Δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω και επισκεφτείτε το showroom μας για να τα δείτε στην πραγματικότητα.

πλακακια εσωτερικου χωρου Amazonia

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

πλακακια εσωτερικου χωρου Andaman

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

εξαγωνα πλακακια εσωτερικου χωρου caprice

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι

Εσείς θα τολμούσατε τα εξάγωνα πλακάκια το χώρο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω εξάγωνα πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

5 πολύ ιδιαίτερα εξάγωνα πλακάκια για πολύ ιδιαίτερους χώρους
Από τότε που επανήλθαν τα εξάγωνα πλακάκια στο προσκήνιο, η φαντασία των δημιουργών πλακιδίων έχει οργιάσει! Μπορεί να ξεκίνησαν διστακτικά με τα...
powered by RelatedPosts