5 πλακάκια κουζίνας που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς 819 1024 bagnocasa

5 πλακάκια κουζίνας που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς

Κάποιοι σίγουρα πιστεύουν πως το πλακάκι της κουζίνας επειδή καταλαμβάνει μικρή -συνήθως- επιφάνεια δεν είναι μεγάλης βαρύτητας. Θα διαφωνήσουμε καθέτως. Το λάθος πλακάκι μπορεί να “καταστρέψει” αισθητικά ακόμη και την πιο ακριβή ή στιλάτη κουζίνα, ενώ το σωστό μπορεί να σώσει και την πιο μέτρια κουζίνα. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια, οι oίκοι πλακιδίων μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφα πλακάκια κουζίνας που απέχουν παρασάγγας από τα συνηθισμένα που τοποθετούνταν κάποτε και δεν τα χαρακτήριζε καμία ιδιαιτερότητα, πρωτοτυπία ή ακόμη και ζωντάνια.

Νοικοκυρές των προηγούμενων γενεών, είστε πραγματικά ηρωίδες, που μπορούσατε να δημιουργείτε τόσες και τόσες νοστιμιές, σε κουζίνες μουντές και συνήθως σκοτεινές (από τα σκούρα χρώματα σε “βαριά” ντουλάπια και πλακάκια). Σήμερα, η κουζίνα μετατρέπεται σε χώρο έμπνευσης, ένα δωμάτιο στο οποίο αποζητούμε να βρισκόμαστε και ανεξάρτητα από την πρακτική ανάγκη του μαγειρέματος.

Tip: Για να επιλέξετε πλακάκια κουζίνας, πάρτε μαζί σας ένα κομμάτι από τον πάγκο και τα ντουλάπια σας. Αυτό θα κάνει την επιλογή πιο εύκολη και κυρίως πιο σίγουρη, αφού νομίζουμε πως θυμόμαστε τις αποχρώσεις τους αλλά τελικά αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.

Παρακάτω επιλέξαμε 5 πλακάκια κουζίνας που μας έκαναν εντύπωση το τελευταίο διάστημα και μας έκαναν να ονειρευτούμε κουζίνες που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε.

Πλακάκια κουζίνας σαν λαξευμένο ξύλο

Πλακάκι Κουζίνας

 

  Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Komi

Η νέα Ισπανική σειρά Komi με oriental στοιχεία, είναι τόσο πιστή απομίμηση λαξευμένου ξύλου που χρειάζεται να το αγγίξει κανείς για να καταλάβει πως πρόκειται για πλακάκι. Χαρίζει ζεστασιά στους χώρους και σίγουρα τραβάει όλα τα βλέμματα.

Πλακάκια κουζίνας σαν να τα έχουν ζωγραφίσει στο χέρι

Πλακάκι για κουζίνα

 

 Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Minime

Μια σειρά πλακιδίων που μοιάζει σαν κάποιο χέρι να έχει ζωγραφήσει πάνω του αφηρημένες γραμμές σε μπλε χρώμα που σχηματίζουν εννέα διαφορετικά μοτίβα. Όλα μαζί δημιουργούν έναν πρωτότυπο καμβά που χαρίζει στην κουζίνα french country πινελιές.

UPDATE: Το πλακάκι Minime έχει πλέον καταργηθεί.

Πλακάκια κουζίνας σαν ψηφιδωτά

Πλακάκια για την κουζίνα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Impulse

Μια σειρά σαν ψηφιδωτό που χαρίζει φωτεινότητα στην κουζίνας σας. Τα ασημένια διάσπαρτα κομματάκια ταιριάζουν με inox στοιχεία στην κουζίνα, όπως οι ηλεκτρικές συσκευές και η μπαταρία. Διατίθεται επίσης και με χρυσά. Η σειρά βγαίνει σε 5 αποχρώσεις: White, turquoise, blue, taupe (γκρι), garnet (σομόν σκούρο).

Πλακάκι κουζίνας με φυτά

Ιδιαίτερα πλακάκια κουζίνας

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Botanic

Η σειρά Botanic φέρνει έναν ολάνθιστο κήπο στην κουζίνα σας! Διαφορετικά φυλλώματα αγαπημένων φυτών απλώνονται στους τοίχους λες και η φύση αποφάσισε να ανθίσει μέσα στο σπίτι σας. Ακόμη κι έτσι η αίσθηση του φυσικού στοιχείου δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Η σειρά διατίθεται επίσης με πράσινα ή ανθρακί φύλλα.

Πλακάκι κουζίνας σαν χρωματιστό μωσαϊκό

Πλακάκι Arts

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Arts

Ζωηρά χρώματα σε λευκό φόντο και μια εκσυχρονισμένη εκδοχή του μωσαϊκού που αποπνέει φρεσκάδα, μέσα από μια ιδιότυπη οικειότητα. Μπορεί να δέσει και με ντουλάπια κουζίνας σε αυστηρές γραμμές, καθώς προσφέρει το παιχνίδι που απαιτείται ώστε να συντελεστεί μια όμορφη ισορροπία.

*Για το εξάγωνο πλακάκι της κεντρικής φωτογραφίας δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω θα επιλέγατε;

Περισσότερες ιδέες για πλακάκια κουζίνας στο άρθρο για τα 7 πλακάκια κουζινών που ανακαλύψαμε στο Pinterest.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2021 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

3 νέα φλοράλ πλακάκια που φέρνουν τον κήπο στο χώρο σας
Αμυγδαλιές, τριανταφυλλιές, ορχιδέες. Τα φλοράλ πλακάκια φέρνουν μια πινελιά φύσης στους εσωτερικούς μας χώρους, δημιουργώντας ένα πιο ζωηρό αλλά...
powered by RelatedPosts