Εμπνευστείτε από τα πλακάκια 5 ιδιαίτερων café του κόσμου 563 702 bagnocasa

Εμπνευστείτε από τα πλακάκια 5 ιδιαίτερων café του κόσμου

Αυτό το διάστημα, οι συνθήκες δε μας επιτρέπουν ούτε να ταξιδέψουμε, ούτε να πάμε στα αγαπημένα μας café ή bar. Μπορούμε όμως να το κάνουμε νοερά, σε όποια πόλη του κόσμου λαχταράει η ψυχή μας, όπου έχουμε ξαναβρεθεί ή όπου θα θέλαμε να βρεθούμε. Περιπλανηθήκαμε σε διάφορα μέρη μέσω της οθόνης μας, επιλέξαμε τα πιο ενδιαφέροντα café και σας τα παρουσιάζουμε, μαζί με τα πλακάκια που χρησιμοποίησαν για να έχουν αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα, με σκοπό να σας εμπνεύσουμε για τους δικούς σας ιδιαίτερους χώρους.

Το μπαρ με τα τόξα

Το μπαρ με τα τόξα

Ενώ στον τοίχο έχει χρησιμοποιηθεί μια πολύχρωμη ταπετσαρία που παραπέμπει σε κάποιο κήπο, το μπαρ έρχεται με το ασπρόμαυρο πλακάκι με τα τόξα στην πρόσοψή του, να γεφυρώσει το χρώμα στον τοίχο με το σκούρο δάπεδο.

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του μπαρ

To hipster bar

To hipster bar

Φυσικό ξύλο στα τραπέζια και τα σκαμπό, λευκό παλαιωμένο διακοσμητικό τουβλάκι στον τοίχο και ένα vintage πλακάκι που ντύνει το μπαρ, έχουν συνθέσει αυτό το μοδάτο και cozy café.

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του μπαρ

Το bohemian café

Το bohemian café

Το vintage πλακάκι στο δάπεδο με το έντονο σχέδιο σε ασπρόμαυρους τόνους δεσπόζει σ’ αυτό το café με τη boho διακόσμηση, με τις καρέκλες και τα φωτιστικά από ρατάν και τα μαξιλάρια σε τιρκουάζ και ροζ παλ αποχρώσεις, που ενισχύουν τις πινελιές χρώματος.

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του δαπέδου

Το café που θυμίζει loft

Το café που θυμίζει loft

Παλαιωμένο τούβλο στον τοίχο, μια μαύρη τζαμαρία που επιτρέπει να εισβάλλει το φως, φυτά που κρέμονται από την οροφή, καρέκλες και τραπέζια σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια αναδεικνύονται από το vintage πλακάκι στο δάπεδο που δίνει μια χρωματική essence στο σύνολο.

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του δαπέδου

Το Industrial Café

Το Industrial Café

Ένα πλακάκι δαπέδου σε απομίμηση light μωσαϊκού, φυσικό ξύλο και μέταλλο συμπληρώνονται από ένα πλακάκι στο μπαρ με αστέρια σε απόχρωση oxyde. Η έντονη αντίθεση μεταξύ των δύο πλακιδίων καταφέρνει να πετύχει το ζητούμενο. Το μπαρ να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή.

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του δαπέδου 

*Ανακαλύψτε το πλακάκι του μπαρ

Εσείς ποιο από τα παραπάνω θα διαλέγατε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Αυτά τα νέα vintage πλακάκια έχουν γίνει η αδυναμία μας (Μέρος Ι)
Όσοι έχετε (ξανα)σερφάρει στο website μας ή έχετε επισκεφτεί το showroom μας, σίγουρα, θα έχετε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη μας αγά...
powered by RelatedPosts