5 exterior design items του καλοκαιριού 700 525 bagnocasa
blog eksw

5 exterior design items του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ, καυτό και σκανδαλώδες, μας παρασύρει όλο στο έξω, ακόμη κι αν αυτό το “έξω” είναι ο κήπος ή η βεράντα μας. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες που το αεράκι κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του και μας προκαλεί να παρασυρθούμε μαζί του. Και λίγο αργότερα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές μυρωδιές κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό μπαίνουμε μέσα στο σπίτι μόνο όταν τα βλέφαρά μας κλείνουν σαν βαρίδια. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε φτιάξει τους εξωτερικούς μας χώρους όσο πιο όμορφους μπορούμε κι αυτοί θα μας αποζημιώσουν με το να μας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή χαλάρωση!

Αυτό το καλοκαίρι σας μπορεί να είναι super stylish με τα παρακάτω items που μεταμορφώνουν εξωτερικούς χώρους με φαντασία!

1. Πέτρινα Φωτιστικά Κήπου

Μετά τους πέτρινους αλλά και χειροποίητους χρωματιστούς νιπτήρες που μας έχουν πάρει τα μυαλά, σειρά έχουν τα πέτρινα φωτιστικά Stone Garden που δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον γιατί κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από φυσικά πετρώματα, γι’αυτό και το καθένα είναι μοναδικό και κανένα δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Τα αστέρια του ουρανού θα βρουν συνοδοιπόρο στο έργο τους κι εσείς μια φωτεινή “συντροφιά”!

2. Εξωτερική Ντουζιέρα

natucer ntouz

Καλές οι ντουζιέρες στο μπάνιο. Αλλά τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από το ντους το καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο. Είτε διαθέτε πισίνα, είτε έχετε εξοχικό κοντά σε θάλασσα, μια εξωτερική ντιζαϊνάτη ντουζιέρα από κεραμικά κομμάτια που συνδέονται σαν παζλ και επομένως δεν παθαίνουν τίποτα από τις καιρικές συνθήκες, θα σας διασκεδάσει, θα σας γλιτώσει από άμμο και ακαταστασία στο μπάνιο σας και θα προσφέρει στο χώρο σας μοναδικό στυλ!

3. Πατήματα Κήπου

Ξεχάστε τις κλασικές τετράγωνες πλάκες για τους κήπους, γιατί αυτά τα ακαθόριστα πατήματα κήπου θα κάνουν τη διαφορά! Φυσικές πέτρες που θα δέσουν αρμονικά με τη φύση στον κήπο σας και θα κάνουν το πιο όμορφο φυσικό ensemble. Διατίθενται σε normal μέγεθος και σε XXL.

4. Κεραμικά “Bamboo”

natucer1

Μπορεί τα bamboo να τα είχατε στο μυαλό σας ως τώρα ως το πράσινο φυτό με καταγωγή από την Ασία και την Αφρική αλλά υπάρχει κι ένα άλλο πιο πολύχρωμο με καταγωγή από… την Ισπανία! Η σειρά Bamboo κατασκευάζεται από τα ίδια υλικά που φτιάχνεται και το πλακάκι, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, όπως ακριβώς και τα πλακάκια και μπορούν να διαμορφώσουν χώρους με πολλή φαντασία. Διατίθενται σε λευκά, μαύρα, πράσινα, κόκκινα και πορτοκαλί. Γίνονται διαχωριστικά ή χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς λόγους, αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

5. Shower Panel εξωτερικού χώρου με deck τύπου teak

shower panel

Είπαμε, το ντους έξω έχει άλλη χάρη! Σε άλλο στυλ το Shower Panel με το ξύλινο deck είναι ιδανική για πισίνες, ξενοδοχεία και beach bar. Αποτελείται από ντουζιέρα αλουμινίου (ύψος 220 cm) και στήλη πολλαπλών λειτουργιών. Η “τροπική” του βροχή σας περιμένει για να σας προσφέρει τη δροσιά του!

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

***Τα παραπάνω είδη για τους εξωτερικούς σας χώρους μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας, Bagno Casa Παρασκευόπουλος***

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Related Posts

10 ιδιαίτερα ασπρόμαυρα πλακάκια
Από τις μοντέρνες κατοικίες της πόλης ως τα roustic σπίτια της επαρχίας, αυτά τα δύο χρώματα, -το μαύρο και το λευκό-, ποτέ δεν έπαψαν ανά τις δε...
powered by RelatedPosts