5 τουβλάκια σε ιδιαίτερα χρώματα 800 565 bagnocasa
GICIERRE MEDLEY IVORY BRICK INSP GREEN SUPERWHITE MATERIAL 2

5 τουβλάκια σε ιδιαίτερα χρώματα

Τα αγαπημένα μας διακοσμητικά τουβλάκια, που έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους πριν λίγα χρόνια, αυτή τη στιγμή αποτελούν μια από τις κυριότερες τάσεις για το μπάνιο, την κουζίνα, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και κάθε λογής επαγγελματικούς χώρους. Όταν γράφαμε πως τα θεμέλια του τοίχου, έγιναν τάση στη διακόσμηση εννοούσαμε κάθε λέξη! Πέρα από τις διαστάσεις τους και το στιλ τους (μοντέρνα  ή παλαιωμένα) πλέον κάνουμε λόγο και για τα μοναδικά χρώματά τους. Διαλέξαμε μερικές ιδιαίτερες αποχρώσεις σε διακοσμητικά τουβλάκια για να προκαλέσουμε τη φαντασία σας να οργιάσει!

Τουβλάκια μπορντό

Ένα χρώμα λίγο αυστηρό αλλά σίγουρα επιβλητικό. Μια αναπαράσταση του χρώματος του κόκκινου κρασιού. Ένα διαχρονικό χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Τουβλάκια στο χρώμα του jean

Ένα ιδιαίτερο μπλε χρώμα που θυμίζει το αγαπημένο μας jean παντελόνι. Σε αυτό το σημείο έχουν φτάσει οι δημιουργοί πλακιδίων, να αποτυπώνουν “υφάσματα” σε κεραμικά πλακάκια.

Τουβλάκια πετρόλ

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου χρώματα. Αυτή η απόχρωση με μαγεύει, ίσως γιατί μου θυμίζει τη θάλασσά μας που σε μερικά της σημεία παίρνει αυτό το μοναδικό χρώμα, που σου έρχεται να το πιεις στο ποτήρι. Ευτυχώς εκτός από το καλοκαίρι, τώρα μπορούμε να το απολαμβάνουμε και στους τοίχους των σπιτιών μας.

Τουβλάκια βουργουνδί

Το βουργουνδί (κάτι ανάμεσα σε βυσσινί και μπορντό) ή το αγαπημένο “μπορντοροδοκόκκινο” που έκανε μόδα η Δέσποινα Μοιραράκη, πρωταγωνιστεί ασυζητητί. Μόνο που αντί σε χαλί το βλέπουμε σε τουβλάκι.

Τουβλάκια παστέλ

Οι παστέλ αποχρώσεις μας πλημμυρίζουν Άνοιξη, μας γεμίζουν χαρά και μας ξεκουράζουν. Διακοσμητικά τουβλάκια σε baby blue και απαλό ροζ.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω χρώματα προτιμάτε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

*Το τουβλάκι στην κεντρική φωτογραφία είναι στην απόχρωση green.

***Τα νέα αυτά διακοσμητικά τουβλάκια με τα ιδιαίτερα χρώματα αναμένονται σύντομα στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η σειρά Land είναι μια γέφυρα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος
Η συγχώνευση τσιμέντου και χειροποίητου πηλού δημιουργεί τη συλλογή Land, οδηγώντας σε μια συμφωνία σύγχρονου ύφους και καλλιτεχνικής γοητείας. Η...
powered by RelatedPosts