5 πλακάκια που θα αναδείξουν τη μπάρα του μαγαζιού σας 800 600 bagnocasa
CT640BI27698 640 640 748 FS YARD SZ1

5 πλακάκια που θα αναδείξουν τη μπάρα του μαγαζιού σας

Με τόσα όμορφα πλακάκια, κάθε φορά ευχόμαστε να είχαμε δέκα σπίτια και άλλα δέκα μαγαζιά να φτιάξουμε (μετά βέβαια θυμόμαστε πως υπάρχει και ο ΕΝΦΙΑ, οπότε ο ενθουσιασμός εξανεμίζεται). Ευτυχώς που έχουμε όλους εσάς που θέλετε να διαμορφώσετε ιδιαίτερους χώρους, κι έτσι κάπως βολεύεται η κατάσταση. Ένα όμορφο μωσαϊκό ντύνει ένα νέο κατάστημα με χειροποίητες πίτες, χρωματιστά τουβλάκια ντύνουν ένα κομμωτήριο, vintage πλακάκια ντύνουν ένα ιταλικό εστιατόριο, ενώ εξάγωνα πλακάκια τοποθετούνται σ’ ένα πρωτότυπο μπάνιο σε ιδιωτική οικεία. Και κάπως έτσι τα πολύ όμορφα πλακάκια που φτάνουν καθημερινά στο showroom μας βρίσκουν το δρόμο τους στους δικούς σας χώρους και τους αναδεικνύουν. Αυτή τη φορά φανταζόμαστε πρωτότυπες μπάρες μαγαζιών. Ακολουθήστε μας παρακάτω και εμπνευστείτε.

πλακακια για μαγαζια

Ένα μπαρ με vintage αίσθηση!

Το τουβλάκι διάστασης 12×24, σ’ αυτή τη μοναδική απόχρωση που παραπέμπει στο παρελθόν θα δώσει στο μπαρ του μαγαζιού σας έναν αέρα (εκμοντερνισμένης) νοσταλγίας! Συνδυάστε το με vintage πλακάκια στους τοίχους και στο δάπεδο για ένα μοναδικό σύνολο.

πλακακια για εστιατορια

Σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης

Τύφλα να ‘χει ο Πικάσο! Το decor διάστασης 22,5×22,5 μπορεί να τοποθετηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με το μονόχρωμο γκρι, στις διαστάσεις 22,5×22,5. 30×30, 22,5×33 η το οκτάγωνο 18×10,5. Το φυσικό ξύλο κάνει την απαραίτητη αντίθεση, όπως και τα ροζ σκαμπό, που δίνουν μια πιο χαλαρή διάθεση στον χώρο.

πλακακια για μπαρ

Ένα μπαρ με διακοσμητικά τουβλάκια 10×30 που θα μπορούσε να είναι και στο σπίτι σας

Εδώ, το πάντα διαχρονικό άσπρο και μαύρο ensemble. Ωστόσο, η σειρά διατίθεται σε άλλες 6 αποχρώσεις, με το βουργουνδί και το ιδιαίτερο πράσινο να πρωτοστατούν, ενώ τα διαφορετικά μοτίβα που κοσμούν τα decor θα κάνουν το μπαρ σας να ξεχωρίζει από κάθε άποψη!

εντυπωσιακα πλακακια για μαγαζια

Χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις

Γεωμετρικά σχέδια που ενώνονται σε μπεζ, γκρι και ζαχαρί απόχρωση και δημιουργούν ένα αφηρημένο σύνολο που δεν ξεχνιέται εύκολα. Το decor διάστασης 22,5×22,5 μπορεί να τοποθετηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με το μονόχρωμο μπεζ/cotto, στις διαστάσεις 22,5×22,5. 30×30, 22,5×33 η το οκτάγωνο 18×10,5.

πλακακια ασπρόμαυρου καμβά

Γεωμετρικά μοτίβα σε ασπρόμαυρο καμβά!

Οχτώ διαφορετικά μοτίβα, διάστασης 20×20, που μπορούν να τοποθετηθούν είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό, δημιουργούν παιχνιδιάρικους χώρους και μπαρ με χαρακτήρα. Συνδυάζονται με 4 μονόχρωμα πλακάκια βάσης που θυμίζουν πατητή τσιμεντοκονία, αν θέλετε κάτι διαφορετικό για το δάπεδο αλλά και με τουβλάκια για τον τοίχο.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω μπαρ προτιμάτε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τα νέα αυτά πλακάκια αναμένονται σύντομα στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Ρετρό είδη υγιεινής για μπάνια εποχής
Τα μπάνια που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές προσφέρουν μια αίσθηση νοσταλγίας. Μας παρασύρουν μαζί τους στο παρελθόν, τότε που η αισθητική είχε ...
powered by RelatedPosts