5 πλακάκια μπάνιου που κάνουν τη διαφορά 1024 1024 bagnocasa
Papier papier sage

5 πλακάκια μπάνιου που κάνουν τη διαφορά

Ένας χώρος που επισκεπτόμαστε συχνά μέσα στην ίδια μέρα, ένας χώρος μικρός κι όμως τόσο σημαντικός, ένας χώρος που κάνει τον χρόνο προσωρινά να παγώσει. Το μπάνιο. Εκεί που επιστρέφοντας στο σπίτι, αδειάζουμε όλη μας την ένταση μ’ ένα χαλαρωτικό ντους ή ένα αφρόλουτρο με το αγαπημένο μας άρωμα. Εκεί που αντικρίζουμε κάθε πρωί και βράδυ τον εαυτό μας και σιωπηλά μέσα μας παίρνουμε μια απάντηση για το αν είμαστε καλά, χαρούμενοι ή στεναχωρημένοι. Εκεί που για λίγη ώρα μένουμε μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Ένα δωμάτιο μέχρι πρόσφατα πολύ παραμελημένο, αποκτά τη σημαντικότητα που του αρμόζει και το πρώτο πράγμα που του δίνει χαρακτήρα είναι το πλακάκι. Γι’ αυτό αξίζει να προσέξετε ιδιαίτερα τα πλακάκια που θα επιλέξετε, ώστε να συνθέσουν ένα χώρο που θα σας  κάνει να νιώθετε όμορφα που θα μπαίνετε κάθε μέρα σε αυτό. Παρακάτω επιλέξαμε 5 πλακάκια μπάνιου που -στα δικά μας μάτια τουλάχιστον- κάνουν τη διαφορά!

White Stone 

Μια μοναδική σειρά διάστασης 40×120 cm που μοιάζει με πέτρα ή πατητή τσιμεντοκονία συνδυασμένη με τριγωνικές λεπτομέρειες στο ντεκόρ σε στιλ ξύλου. Ένα απίθανο ντουέτο για εκείνους που αγαπούν τη γήινη αισθητική, το λευκό χρώμα, τη ζεστασιά του ξύλου για ένα σύνολο που αποπνέει φρεσκάδα, καθαρότητα και οπωσδήποτε ηρεμία.

Δείτε το πλακάκι της φωτογραφίας εδώ

Tender 

Απαλά και ήρεμα χρώματα σε μια νέα “τρυφερή” συλλογή από τις πιο δημοφιλείς, γιατί οι νέες τάσεις στο design ορίζουν παλ χρώματα. Μια συλλογή από διακοσμητικά πλακάκια υψηλής ποιότητας με εξαιρετικό σχεδιασμό και λεπτομέρεια σε κάθε πλακάκι, ασύγκριτα για κάθε τύπο αρχιτεκτονικής ή εσωτερικού σχεδιασμού. Με μια ματ βάση και γυαλιστερά ανάγλυφα,  η σειρά Tender εμπνέεται από το vintage διακοσμητικό χαρτί.

Δείτε το πλακάκι της φωτογραφίας εδώ

Nasai 

Μια σειρά εμπνευσμένη από την παράδοση. Από μια εποχή που τα πλακάκια ήταν μόνο χειροποίητα. Περίτεχνα διακριτικά μοτίβα στα ντεκόρ και μια βάση που θυμίζει πατητή τσιμεντοκονία και ξεκουράζει τη ματιά σας, δημιουργούν γήινα μπάνια που δίνουν την εντύπωση πως όλα είναι ακριβώς όπως και εκεί που πρέπει.

Δείτε το πλακάκι της φωτογραφίας εδώ

Papier 

Ζωντάνια και πρακτικότητα. Εκείνοι που αναζητούν αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο να εκτιμήσουν μπορούν τη σειρά Papier, μια επένδυση με μοναδικό εφέ “τσαλακωμένου χαρτιού” για χώρους που αποπνέουν φρεσκάδα και μίνιμαλ αισθητική.

Δείτε το πλακάκι της φωτογραφίας εδώ

Normandie 

Ένας συνδυασμός πατητής τσιμεντοκονίας και vintage πλακιδίων διαμορφώνουν τη σειρά Normandie που έχει ξεσηκώσει τους απανταχού λάτρεις της γήινης και “σύγχρονα παλαιωμένης” αισθητικής. Το vintage μοτίβα με τα γεωμετρικά σχήματα είναι τόσο ήρεμο που κάνει τη διαφορά χωρίς να κουράζει τη ματιά σας.

Δείτε το πλακάκι της φωτογραφίας εδώ

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  • Τα floral πλακάκια μπάνιου που ξεχωρίσαμε 1024 726 bagnocasa

x

Related Posts

Τα εξάγωνα φλοράλ πλακάκια που ξεχωρίσαμε
Η αγάπη μας για τα εξάγωνα πλακάκια είναι γεγονός! Από τότε που επέστρεψαν στη μόδα μας έχουν παρασύρει στα πιο design-άτα μονοπάτια, μεταμορφώνο...
powered by RelatedPosts