4 νέες προτάσεις για πλακάκια σε απομίμηση ξύλου 1024 635 bagnocasa

4 νέες προτάσεις για πλακάκια σε απομίμηση ξύλου

Οι λόγοι για να επιλέξετε ένα πλακάκι σε απομίμηση ξύλου δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε καν τρεις. Είναι τουλάχιστον έντεκα και τους έχουμε αναλύσει εκτενώς. Η αίσθηση ζεστασιάς που προσφέρουν στο χώρο, η διαχρονικότητά τους, η γήινη απλότητα και η ευκολία στο να ταιριάζουν με τα πάντα είναι οι σημαντικότεροι -για μένα προσωπικά- για να επιλέξω, ασυζητητί, πλακάκι σε απομίμηση ξύλου για το σπίτι μου.

Μήπως δεν έχετε διαβάσει ακόμη το 10&1 λόγους για να επιλέξετε πλακάκια σε απομίμηση ξύλου;

Όσο τα χρόνια περνάνε και τα σχέδια και η ποιότητα εξελίσσονται, καταφτάνουν στο showroom μας πλακάκια που μοιάζουν τόσο πολύ με το φυσικό ξύλο, -στους ρόζους, τις γραμμές, ακόμη και την υφή-, που είναι δύσκολο ακόμη κι όταν τα βλέπουμε και τα ακουμπάμε να πιστέψουμε πως δεν πρόκειται για πραγματικό ξύλο, αλλά για πλακάκι. Αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας τους.

4 ενδιαφέρουσες προτάσεις πλακιδίων σε στιλ ξύλου που έχουμε ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα

Century 

πλακάκι Century

Norden

πλακακι Norden

Linnear 

Πλακάκι Linnear

Tangram 

Πλακάκι Tangram 

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2021 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Πώς να δώσετε vintage αέρα στο μπάνιο σας
Ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια πως σήμερα θα ψάχναμε μανιωδώς παλιά έπιπλα της γιαγιάς και του παππού για να τα αναπαλαιώσουμε, θα ντύ...
powered by RelatedPosts