10 ιδιαίτερα ασπρόμαυρα πλακάκια 1000 750 bagnocasa
ambiente blackywhite 1 1

10 ιδιαίτερα ασπρόμαυρα πλακάκια

Από τις μοντέρνες κατοικίες της πόλης ως τα roustic σπίτια της επαρχίας, αυτά τα δύο χρώματα, -το μαύρο και το λευκό-, ποτέ δεν έπαψαν ανά τις δεκαετίες να εξυψώνουν την αισθητική ενός χώρου. Αυτός ο συνδυασμός είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης χάρης και μπορεί να προσθέσει αβίαστα μια κομψή πινελιά στο χώρο σας. Η ομορφιά αυτού του ντουέτου βρίσκεται, επίσης, στη γεωμετρία με την οποία χρησιμοποιείται. Όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση. Όποια μορφή κι αν έχει αυτό που θα επιλέξετε, να είστε σίγουροι πως πρόκειται για ένα διαχρονικό συνδυασμό που λειτουργεί αρμονικά, όπως το γιν και το γιανγκ.

Αν ονειρεύεστε να φτιάξετε χώρους που πάντα θα έχουν προσωπικότητα και στιλ, τότε οι παρακάτω προτάσεις είναι για σας:

Το “αστεράτο” πλακάκι

l

Πώς μπορεί να περάσει απαρατήρητο αυτό το πλακάκι, όνομα και πράγμα; Με vintage αισθητική και πρωταγωνιστές τα άστρα θα αποτελέσει ακριβώς αυτό… το “αστέρι” του χώρου σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Το πλακάκι “κυψέλη”

 

Αυτό το χειροποίητο πλακάκι έχει εντυπωσιάσει όποιον το έχει αντικρίσει, ιδιαίτερα από κοντά. Με 4 διαφορετικά ανάγλυφα σχέδια (αλλά και χωρίς) και με διαφορές πάχους μεταξύ τους, τα κομμάτια σχηματίζουν ένα μοναδικό εξάγωνο παζλ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

To “γεωμετρικό” πλακάκι

l

Η σειρά Black & White είναι μια συλλογή από διακοσμητικά πλακάκια που δημιουργήθηκε για να ανανεώσει την έννοια της κομψότητας στο σύγχρονο interior design. Με σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της δεκαετίας του ’50 η ασπρόμαυρη αυτή σειρά χαρίζει μια πολύ δυνατή προσωπικότητα στους χώρους που ντύνει.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Το πλακάκι “τόξο”

Το γεγονός πως τα περίεργα σχήματα στα πλακάκια, όπως για παράδειγμα αυτό το τόξο, έχουν βγει στο προσκήνιο των Interior trends έχει εξάψει τη φαντασία μας. Γιατί να διαλέξετε ένα απλό ασπρόμαυρο πλακάκι, όταν μπορείτε να έχετε αυτό το στολίδι στους χώρους σας;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Το πλακάκι “έργο τέχνης”

Ένα δάπεδο έργο τέχνης! Με 5 διαφορετικά ντεκόρ που μπορούν να συνδυαστούν όμοια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους, είτε μαζί με τα ασπρόμαυρα μονόχρωμα είτε μόνα τους, ο “καλλιτέχνης” μπορεί να δημιουργήσει ό,τι τραβάει η διαβολεμένη όρεξη της φαντασίας του!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

To “anticato” πλακάκι

Αυτή η ρετρό σειρά με 7 διαφορετικά décor, 6 χρώματα βάσης και 6 μεγέθη, μας ταξιδεύει στο νοσταλγικό παρελθόν και γίνεται το μέσο για να βιώσει ο καθένας από μας γνώριμη ζεστασιά και οικειότητα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Το “ζωγραφισμένο” πλακάκι

Όταν πρωτοαντίκρισα αυτό το πλακάκι, φαντάστηκα κάποιον που πήρε έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο και ζωγράφισε ένα ένα τα πλακάκια. Πραγματικά αν τα δείτε από κοντά, δεν μπορείτε παρά να σκεφτείτε ακριβώς το ίδιο. Και αυτό είναι μάλλον που τα καθιστούν και πιο οικεία σαν αίσθηση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Το “vintage 3d” πλακάκι

Σχέδια 3d με vintage αέρα που δεν περνούν απαρατήρητα συνθέτουν το πλακάκι espiga, ειδικό για να κάνει “θραύση”. Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με κάποιο μονόχρωμο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

To “μοτιβ-άτ0” πλακάκι

Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή αισθητική με μια αναθεωρημένη έννοια, η σειρά προσομοιώνει χάρη στις αποχρώσεις και στα μοτίβα του σε πλακάκια αντίκες, που θα δώσουν μοναδικό χαρακτήρα στους χώρους σας!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

To “αιώνια κομψό” πλακάκι

Μια συλλογή που δημιουργήθηκε για να προσδώσει στους εσωτερικούς σας χώρους μια μορφή πολυπλοκότητας που περιδινείται μεταξύ της παράδοσης και της νεωτερικότητας. Η σειρά δημιουργεί μια άνετη, κομψή ατμόσφαιρα, ενώ τα τεμάχια που μοιάζουν με ξύλινο καπλαμά προσδίδουν μια αιώνια ρετρό κομψότητα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι εδώ

Αν δεν χορτάσατε ασπρόμαυρα δάπεδα, τότε χρειάζεται σίγουρα να διαβάσετε κι αυτό!

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τον ασπρόμαυρο χώρο που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2017 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Related Posts

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest
Όταν δύο διαχρονικά χρώματα ενώνονται και σχηματίζουν σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το λευκό γίνεται ο καμβάς πάνω στο οπ...
powered by RelatedPosts