Φτιαξτε 5 μπανια που ξαπατικωσαμε απο το Pinterest 564 828 bagnocasa
bath10

Φτιαξτε 5 μπανια που ξαπατικωσαμε απο το Pinterest

Όσο χαζεύετε εσείς, με τις ώρες, στο Pinterest άλλο τόσο χαζεύουμε κι εμείς. Γιατί βλέπουμε υλοποιημένες ιδέες από πλακάκια που έχουμε, διαφορετικές από εκείνες που ενδεχομένως προτείνει το εκάστοτε εργοστάσιο και πολλές φορές διαφορετικές κι από εκείνες που έχουμε σκεφτεί εμείς ή πλακάκια και είδη υγιεινής που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και θα θέλαμε να τα φέρουμε και στην Ελλάδα. Πόσες και πόσες φορές μας έχετε έρθει με εικόνες από το Pinterest για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους σας σύμφωνα με τις εικόνες που αντικρίσατε και ερωτευτήκατε. Αυτή τη φορά είπαμε να το πάμε διαφορετικά. Να βρούμε εμείς τα μπάνια που μας αρέσουν και να σας προτείνουμε τα πλακάκια με τα οποία μπορείτε να τα φτιάξετε.

Πρόταση Νο1

πλακάκι σε απομίμηση μαρμάρου Calacatta

Μια πρόταση που συνδυάζει 3 πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πλακάκια. Ένα πλακάκι σε απομίμηση μαρμάρου Calacatta λευκό με γκρι νερά, ένα ασπρόμαυρο πλακάκι με γεωμετρικά σχέδια, τύπου vintage και ένα πλακάκι σε απομίμηση ξύλου. Η παγωμένη -αλλά πάντα κλασική και διαχρονική- αίσθηση του γυαλιστερού λευκού πλακιδίου έρχεται να “ζεστάνει” με την προσθήκη του ξύλου -επίσης ενός πολύ διαχρονικού πλακιδίου-, που έχει ντύσει τον πάτο της ντουζιέρας και ολόκληρο το σκαλοπάτι που διαχωρίζει τη λεκάνη και το μπιντέ με τα υπόλοιπα έπιπλα μπάνιου, προσφέροντας την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου. Το πλακάκι με τα γεωμετρικά μοτίβα χαρίζει στο χώρο προσωπικότητα και ένα touch μοντερνικότητας, συμπληρώνοντας ένα αποτέλεσμα minimal αλλά που θα ιντριγκάρει τόσο εσάς όσο και τους επισκέπτες σας.

*Πλακάκι με γεωμετρικά σχέδια (σημειώστε πως μπορεί να βγει και σε άλλους συνδυασμούς χρωμάτων)

*Πλακάκι σε απομίμηση μαρμάρου(σε μεγάλη διάσταση) ή σε μικρότερη διάσταση

*Πλακάκι σε απομίμηση ξύλου (σημειώστε πως στα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου υπάρχει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και διαστάσεων)

Πρόταση Νο2

Πλακάκια terrazzo

Τα πλακάκια terrazzo που θυμίζουν μωσαϊκό έχουν ξαναέρθει στο προσκήνιο, σε μια πιο μοντέρνα βέβαια εκδοχή, διαμορφώνοντας χώρους που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από περιοδικά interior design. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει συνδυαστεί με πατητή τσιμεντοκονία στους υπόλοιπους χώρους, ενώ το πλακάκι μωσαϊκό έχει ντύσει το δάπεδο και τους τοίχους της ντουζιέρας, διαχωρίζοντας έτσι χωροταξικά το μπάνιο. Το ειδικό σχαράκι ντουζιέρας έχει ντυθεί με το ίδιο πλακάκι προσφέροντάς διακριτικότητα και μια μοντέρνα, minimal αίσθηση.

*Πατητή τσιμεντοκονία ή πλακάκι απομίμηση πατητής τσιμεντοκονίας 

*Πλακάκι μωσαϊκό 

Πρόταση Νο3

Εξάγωνα πλακάκια μαύρα

Μια πρόταση για τους λάτρεις της industrial διακόσμησης και του παντοτινά αγαπημένου ασπρόμαυρου συνδυασμού. Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, έχουν συνδυαστεί 2 πολύ μοντέρνες διαστάσεις πλακιδίων, αυτή του εξάγωνου στο δάπεδο και στον τοίχο της μπανιέρας ελεύθερης τοποθέτησης και αυτή του διακοσμητικού τούβλου στους υπόλοιπους τοίχους.

*Εξάγωνα πλακάκια μαύρα 

*Τουβλάκι λευκό 

Πρόταση Νο4

Γήινο πλακάκι τοίχων

Αυτή είναι μια πρόταση για εκείνους που αγαπούν τη ζεστασιά του ξύλου αλλά και τις γήινες αποχρώσεις. Στο δάπεδο έχει χρησιμοποιηθεί ένα εξάγωνο πλακάκι σε κρεμ απόχρωση για να φωτίσει το σκοτεινό αυτό wc. Πίσω από τη λεκάνη έχει μπει το decor που παραπέμπει σε φυσικό ξύλο και είναι ο πρωταγωνιστής του μπάνιου. Στους τοίχους γύρω γύρω έχει τοποθετηθεί ένα πλακάκι που μοιάζει με πέτρα σε μια απόχρωση ζεστού γκρι που έρχεται να κάνει αντίθεση με το ξύλο και τελικά να το αναδείξει.

*Εξάγωνο πλακάκι λευκό 

*Decor ξύλο 

*Γήινο πλακάκι τοίχων 

Πρόταση Νο5

πλακάκι σε απομίμηση ξύλου

Άλλη μια πρόταση που το πλακάκι σε απομίμηση ξύλου έρχεται να ζεστάνει το χώρο της ντουζιέρας. Στον τοίχο της κρεμαστής λεκάνης με το εντοιχισμένο καζανάκι έχει τοποθετηθεί ένα ασπρόμαυρο πλακάκι με patterns ενώ ακριβώς από πάνω ένα λευκό τουβλάκι που διαχωρίζει τον τοίχο σε δύο μέρη χαρίζοντάς του ύψος και σίγουρα χαρακτήρα. Στο υπόλοιπο μπάνιο, το δάπεδο και τους τοίχους έχει τοποθετηθεί ένα λευκό πλακάκι για εκείνους που αγαπούν (και δεν φοβούνται) το λευκό.

*Πλακάκι ξύλο 

*Πλακάκι με ασπρόμαυρα patterns 

*Λευκό τουβλάκι 

*Λευκό πλακάκι

Εσείς θα φτιάχνατε κάποιο από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Μπορείτε να φτιάξετε τα μπάνια σας όπως στις φωτογραφίες με πλακάκια από το κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Σας προτείνουμε τα πλακάκια 7 κουζινών που ανακαλύψαμε στο Pinterest
Αυτές τις μέρες -και όχι μόνο- που #MenoumeSpiti, το Pinterest έχει γίνει το καταφύγιό μας. Εκεί χανόμαστε με τις ώρες, σε ιδιαίτερα φτιαγμένους ...
powered by RelatedPosts