Τα floral πλακάκια μπάνιου που ξεχωρίσαμε 1024 726 bagnocasa

Τα floral πλακάκια μπάνιου που ξεχωρίσαμε

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι πολύ εύκολο να βρούμε όμορφα floral πλακάκια μπάνιου. Λίγο ο μινιμαλισμός που προστάζει μονόχρωμα πλακάκια, ουδέτερα χρώματα, φυσικά υλικά και απλότητα, λίγο το γεγονός πως από μόνο του το floral θέλει προσοχή για να μη γίνει κιτς, υπερβολικό και φλύαρο, οι επιλογές ήταν μηδαμινές. Αλλά όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Παρακάτω οι floral σειρές πλακιδίων που ξεχωρίσαμε αυτό το διάστημα:

Η διακριτική floral σειρά

Αυτή η συλλογή πλακιδίων νέο-grunge συνδυάζει νέες υφές με επιλεγμένες χρωματικές διαβαθμίσεις που δημιουργούν ένα καινοτόμο οπτικό αποτέλεσμα. Η φωτεινότητα και το εφέ της σκουριάς στις άκριες είναι τα δύο βασικά συστατικά αυτής της συλλογής, με το διακριτικό floral ντεκόρ που χαρίζει ρομαντική διάθεση, χωρίς να βαραίνει το σύνολο ή να κουράζει το μάτι. Για εσάς που αγαπάτε το λευκό αλλά και τα ρομαντικά στοιχεία στο μπάνιο.

λουλουδάτα πλακάκια

Mitte

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Mitte

Οι σειρές πλακιδίων με τα φύλλα 

Όταν η σιλουέτα των φύλλων σκιαγραφείται με τέτοιο ρεαλισμό, τότε η τροπική τάση αποκτά άλλη διάσταση. Η σειρά πλακιδίων τοίχου Verona βασίζεται στις λεπτομέρειες και το βάθος της μπεζ πέτρας Jura, μια παρερμηνεία του γερμανικού ασβεστόλιθου. To decor Fontana Mix, που χαρακτηρίζεται από το λουλουδάτο σχεδιασμό, εντυπωσιάζει με τις πράσινες αποχρώσεις που αναδεικνύονται από τις λεπτές πινελιές χρυσού!

σειρά πλακιδίων Verona

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Verona

Η σειρά Palette είναι μια συλλογή πλακιδίων τοίχου σε έξι ανοιξιάτικα χρώματα για τη δημιουργία χώρων διαβίωσης γεμάτους φως, που τους χαρακτηρίζει η απλότητα, η αρμονία και η μοντέρνα γοητεία τους. Το decor με τα φύλλα που απεικονίζονται λεπτομερώς, μας χαρίζουν την υπέροχη αίσθηση των φυτών δίπλα μας. Διατίθενται σε 2 αποχρώσεις, πράσινο και μπλε, ενώ το ιδιαίτερο φινίρισμά τους τονίζει την όψη τους.  

 

σειρά πλακιδίων Palette

Palette

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Palette

Η σειρά Cinque Terre μας ταξιδεύει σε κάποιο βοτανικό κήπο. Διαφορετικά φυτά σε πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις, αναμειγνύονται αριστοτεχνικά με τα λουλούδια, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σ’ έναν πραγματικό κήπο. Τα πουλιά ενισχύουν την αληθοφάνειά των πλακιδίων και για κάποιο λόγο μας χαρίζουν αισιοδοξία, σαν να επρόκειτο για πραγματικά πτηνά που κελαηδούν δίπλα μας.

σειρά πλακιδίων Cinque Terre

Cinque Terre

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Cinque Terre

Αν σας αρέσουν τα φυτά να είναι ακόμη πιο έντονα τότε ανακαλύψτε υπέροχα πλακάκια που μας μεταφέρουν στη ζούγκλα.

Λουλούδια τριγύρω πολλά

Ιδιαίτερα λουλούδια σχηματίζουν παραστάσεις που μας μεταφέρουν μέσα στη φύση. Μοτίβα με μεγάλα λουλούδια σχηματίζουν ολόκληρες παραστάσεις που θα αντικρίζαμε σ’ έναν ολάνθιστο κήπο με οργιώδη βλάστηση. Η σειρά πλακιδίων Cinque Terre μας χαρίζει απλόχερα λουλούδια του μπαξέ.

πλακάκια Cinque Terre

Cinque Terre

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Cinque Terre

Η σειρά πλακιδίων Esenzia αποπνέει τη ρομαντική αύρα του παρελθόντος. Μια αύρα παλαίωσης, ένας αέρας ρομαντισμού και μια ταξιδιάρικη αίσθηση, αναμειγνύονται όλα μαζί σε μια σειρά που μας ταξιδεύει σε κάποια french country κατοικία.

σειρά πλακιδίων Esenzia

Esenzia

Περισσότερα για τη σειρά πλακιδίων Esenzia

Εσείς θα επιλέγατε για το μπάνιο σας κάποιο από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2021 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης που μαγεύουν τις αισθήσεις
Με κάποιο μαγικό τρόπο, απλώς και μόνο η παρουσία μιας μπανιέρας ελεύθερης τοποθέτησης στο δωμάτιο ή το μπάνιο δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση γαλή...
powered by RelatedPosts