Ροζ πλακάκια στο μπάνιο; Οι τάσεις λένε ναι 563 845 bagnocasa

Ροζ πλακάκια στο μπάνιο; Οι τάσεις λένε ναι

Ροζ χρώμα. ‘Εχει αποτυπωθεί στη συνείδησή μας ως ένας ρομαντικός τόνος. Στην ψυχολογία των χρωμάτων το ροζ συχνά συνδέεται στερεοτυπικά με θηλυκές ιδιότητες όπως η απαλότητα και η ηρεμία. Δίνοντας προσοχή στην ποιότητα του χρώματος και στην ποσότητα που χρησιμοποιείται, το ροζ μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση σιγουριάς, ενώ ο παιχνιδιάρικος τόνος του μπορεί να πυροδοτήσει δημιουργικότητα και χαρά. Γι΄ αυτούς τους λόγους, δεν πρέπει να φοβάστε και να αποφεύγετε το ροζ στο σπίτι (αν σας αρέσει σαν απόχρωση), καθώς μπορεί να φέρει μαζί του έναν τεράστιο αριθμό απροσδόκητων οφελών. 

Σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης που είναι γεμάτη φροντίδα, νοιάξιμο και κατανόηση.*

πλακακι fired star

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι fired star

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Candy

Τα ροζ πλακάκια αποδεικνύονται μια πολύ δημοφιλής επιλογή για να προσθέσετε προσωπικότητα και ζεστασιά σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Οι διάφορες αποχρώσεις των ροζ πλακιδίων τοίχου και δαπέδου σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε μια σειρά από στιλ. Από τα διακριτικά παλ ροζ πλακάκια και τα τουβλάκια έως τα γεωμετρικά και τα εξάγωνα πλακάκια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό ή εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Bee

πλακακι μπανιου bissel

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Bissel

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Fancy

Τα μπάνια σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι βαρετά. Και τα ροζ πλακάκια δίνουν αυτή την υπόσχεση! Στο Bagno Casa Paraskevopoulos διαθέτουμε αρκετά ροζ πλακάκια που μπορούν να φέρουν μια πινελιά αναζωογονητικής ευτυχίας στο μπάνιο αλλά και στην κουζίνα. Φωτίστε το μπάνιο σας για να δημιουργήσετε έναν τοίχο με χαρακτηριστικά που θα θαυμάζετε κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε τα όμορφα ροζ πλακάκια μόνα τους ή με λευκά πλακάκια τοίχου. Η ροζ απόχρωση ταιριάζει πολύ και με το γκρι, δηλαδή με πλακάκια σε απομίμηση πατητής τσιμεντοκονίας αλλά και πλακάκια σε στυλ ξύλου.

πλακάκι Nazari

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Nazari

Ένα δροσερό ροζ, τύπου pop art, είναι μια τέλεια προσθήκη σε κάθε κουζίνα ή μπάνιο. Τα ροζ πλακάκια δίνουν μια μοναδική και διασκεδαστική πινελιά σε μια κλασική λειτουργία όπως είναι αυτή της κουζίνας ή του μπάνιου, ανεβάζοντας τον χώρο σας σε χρόνο dt. Συνδυάστε το ακόμη και με πλακάκι σε στιλ μωσαικού για ένα ακόμη πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

πλακακι μπανιου arts

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Arts

Το παλ ροζ που παραπέμπει στην απόχρωση του σάπιου μήλου είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα λύση για εσάς που σας αρέσει το ροζ αλλά δεν θέλετε να είναι πολύ χτυπητό. Ένα διακριτικό ροζ πλακάκι με γεωμετρικά μοτίβα που κάνουν τη διαφορά, χωρίς όμως να βαραίνουν το σύνολο είναι ό,τι πρέπει.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Berlin

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Gemstone

ambiente tender nostalgic

Περισσότερες πληροφορίες για το πλακάκι Tender

Εσείς θα τολμούσατε το ροζ στο μπάνιο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

*Απόσπασμα από το βιβλίο της Karen Haller «Το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων» από τις εκδόσεις Διόπτρα

Copyright © 2021 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

5 πλακάκια που θα αναδείξουν τη μπάρα του μαγαζιού σας
Με τόσα όμορφα πλακάκια, κάθε φορά ευχόμαστε να είχαμε δέκα σπίτια και άλλα δέκα μαγαζιά να φτιάξουμε (μετά βέβαια θυμόμαστε πως υπάρχει και ο ΕΝ...
powered by RelatedPosts