Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης που μαγεύουν τις αισθήσεις 800 500 bagnocasa
Purescape 748M Black Freestanding Stone Bathtub web 6

Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης που μαγεύουν τις αισθήσεις

Με κάποιο μαγικό τρόπο, απλώς και μόνο η παρουσία μιας μπανιέρας ελεύθερης τοποθέτησης στο δωμάτιο ή το μπάνιο δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Μια αίσθηση ευεξίας χωρίς καν να έχουμε μόλις απολαύσει κάποιο spa ή μασάζ. Μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης προσθέτει στο χώρο πόντους εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και χαρίζει ευχαρίστηση στην καθημερινή μας ζωή. Ίσως μάλιστα αυτό είναι το μυστικό τους. Αυτές οι μοναδικές και σύγχρονες μπανιέρες είναι τόσο δελεαστικές γιατί μετατρέπουν μια καθημερινή πράξη ρουτίνας, όπως αυτή του ντους, σ’ ένα ιδιωτικό τελετουργικό για εσάς και μόνο εσάς. Λίγη ώρα αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας.

Σας προδιαθέτει, και μόνο αντικρίζοντάς την, για ακριβώς αυτό. Με το που μπαίνετε στο μπάνιο σας, μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, σας  κάνει μια άμεση δήλωση, παρακινώντας τις αισθήσεις σας και δημιουργώντας λαμπερά οράματα για διαχρονική χαλάρωση. Με τους έντονους ρυθμούς ζωής ξεχάσαμε πως μπορούμε να απολαύσουμε κάτι τόσο απλό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Να γεμίσουμε τη μπανιέρα μας καυτό νερό και το αγαπημένο μας αφροντούς και να βυθιστούμε στην αγκαλιά της ακούγοντας μουσική ή απλά τον ήχο του νερού. Μια τέτοια απόλαυση θα φάνταζε η απόλυτη πολυτέλεια σε αλλοτινούς καιρούς. Και όμως εμείς την αγνοούμε ή νιώθουμε ενοχικοί όταν αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, ενώ είναι μια τόσο απλή και απαραίτητη προϋπόθεση για την ευτυχία μας.

Στο γοητευτικό φάσμα των λουτήρων ελεύθερης τοποθέτησης μπορείτε να ανακαλύψετε διαφορετικά στιλ, σχέδια και χρώματα. Από μοντέρνες και κομψές με καθαρά σχήματα μέχρι κλασικές και παραδοσιακές μπανιέρες με ρέουσες γραμμές. Φυσικά υπάρχουν και οι retro μπανιέρες για τις οποίες έχουμε γράψει εκτενώς εδώ. Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης παράγονται σε κάθε είδους σχήματα, από τετράγωνες, στρογγυλές, ορθογώνιες, οβάλ ακόμη και σε σχήμα αυγού. Όσο για τα χρώματα, πέρα από τις άσπρες που κρατούν τα ηνία, τελευταία έχουν κάνει πολύ δυναμική αίσθηση οι μαύρες. Αλλά και για εκείνους που ψάχνουν ακόμη πιο ιδιαίτερες μπανιέρες υπάρχει η μοντέρνα έκδοση των χρωματιστών λουτήρων αλλά και η μπανιέρα από ξύλο teak.

Εσείς ποια μπανιέρα θα επιλέγατε για τις στιγμές που αφιερώνετε στον εαυτό σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Όλες τις παραπάνω μπανιέρες της Καναδέζικης εταιρείας Aquatica, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας Bagno Casa Paraskevopoulos. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το μπάνιο των ονείρων σας! 

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest
Όταν δύο διαχρονικά χρώματα ενώνονται και σχηματίζουν σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το λευκό γίνεται ο καμβάς πάνω στο οπ...
powered by RelatedPosts