Θέλετε να δείτε τις καμπίνες σας χωρίς άλατα; 564 564 bagnocasa
shower tray3

Θέλετε να δείτε τις καμπίνες σας χωρίς άλατα;

Ωραία είναι να βλέπουμε τα αστραφτερά μπάνια στα περιοδικά και τα sites διακόσμησης, ωστόσο στην πραγματικότητα χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να αγοράσουμε όμορφα και ποιοτικά είδη υγιεινής και πλακάκια για το μπάνιο μας. Χρειάζεται να ξέρουμε μερικά μικρά μυστικά καθαριότητας για να τα διατηρήσουμε σαν καινούρια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, συνήθως στο μπάνιο, είναι τα άλατα που κατακάθονται στο τζάμι της ντουζιέρας. Με τον καιρό, μάλιστα, δημιουργούν μια λευκή κρούστα που δεν φεύγει με τίποτα, όσο κι αν τρίβουμε με τη χλωρίνη και το σφουγγάρι, με αποτέλεσμα η ντουζιέρα μας να φαίνεται μονίμως βρόμικη (το ίδιο συμβαίνει και με κάποια πλακάκια, κυρίως στα σκούρα γυαλιστερά). Αλλά αν νομίζετε πως δεν μπορείτε να χαρείτε στο σπίτι σας τις ντουζιέρες που βλέπετε στα πολυτελή ξενοδοχεία, ευτυχώς, κάνετε λάθος!

καμπινα μπανιου

Καταρχάς, υπάρχει ο “φυσικός” τρόπος με διάλυμα από λευκό ξύδι και νερό, με το οποίο μπορείτε να τρίψετε με ένα πανί τη γυάλινη επιφάνεια. Και αν σας απωθεί η μυρωδιά του ξυδιού, ρίξτε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο μέσα στη ντουζιέρα.

Από ‘κει και πέρα για πιο δραστικές λύσεις, ευτυχώς, οι επιστήμονες έβαλαν το χεράκι τους για να ξενοιάσουμε μια και καλή! Το επίτευγμά τους, ονόματι Nanoskin, είναι ένα επικαλυπτικό σύστημα κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας, το οποίο αποκαθιστά και προστατεύει τις γυάλινες επιφάνειες. Το γυαλί αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε αντικολλητικό, με αποτέλεσμα να καθαρίζεται πιο εύκολα και να διατηρεί την αρχική του ομορφιά για χρόνια.

Με άλλα λόγια τα άλατα δεν κατακάθονται στο γυαλί, ούτε δημιουργούν λευκή κρούστα με τον καιρό. Ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται σημαντικά, αφού μ΄ένα πέρασμα μ’ ένα μαλακό πανί μικρο-ινών και λίγο νερό θα έχετε την πιο αστραφτερή ντουζιέρα!

καμπινα μπανιου χωρις αλατα

Το Nanoskin διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη, το Nanoskin Ultra είναι για καινούριες ντουζιέρες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Η δεύτερη, το Nanoskin Pro είναι για ντουζιέρες που ήδη χρησιμοποιούνται. Η προστασία και των δύο διαρκεί 5 χρόνια. Οπότε μετά το πέρας αυτών των ετών θα χρειαστεί μια επανάληψη με το Nanoskin Pro για άλλα 5 χρόνια.  Για τα ξενοδοχεία υπάρχουν τα αντίστοιχα σε επαγγελματικές συσκευασίες.

Πώς λειτουργεί

*Παρ΄όλο που οι κοινές γυάλινες επιφάνειες φαίνονται λείες, στην πραγματικότητα έχουν μια μικροσκοπική τραχύτητα (πόρους) που παγιδεύει διάφορα στοιχεία μόλυνσης, με αποτέλεσμα ο καθαρισμός να δυσκολεύει.

*Το Nanoskin βασίζεται στο πρωτοποριακό του σύστημα (Hybrid Robust Protection), χάρη στο οποίο στην επιφάνεια του γυαλιού σχηματίζεται ένα εξαιρετικά ανθεκτικό, αόρατο φιλμ, το οποίο λειτουργεί ως φράγμα ενάντια στη μόλυνση, στα άλατα και τους ρύπους. Ο καθαρισμός γίνεται συνεπώς πολύ πιο εύκολος και λιγότερο συχνός. Παράλληλα, οι επιφάνειες προστατεύονται από τις αλλοιώσεις που προκαλούν οι χρόνιες αποθέσεις και η διάβρωση.

καμπινα ντουζιερας χωρις αλατα

Πλεονεκτήματα του Nanoskin

  1. Εφαρμόζεται μόνο μια φορά και διαρκεί 5 χρόνια -Μόνιμη επικάλυψη, η οποία γίνεται μέρος του γυαλιού.
  2. Κάνει τον καθαρισμό πολύ εύκολο – Οι επιφάνειες μετατρέπονται σε αντικολλητικές και ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται έως και 90%. Εκμηδενίζει τη χρήση ισχυρών και τοξικών καθαριστικών.
  3. Αποτρέπει τη συσσώρευση ρύπων και αλάτων
  4. Προστατεύει από τη διάβρωση
  5. Οι καινούριες επιφάνειες διατηρούν τη λάμψη τους – Αποφεύγεται το θάμπωμα του γυαλιού που γίνεται με τα χρόνια.
  6. Περιορίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας
  7. Ενισχύει τη διαφάνεια
  8. Προστατεύει το περιβάλλον

Όσο για τα πλακάκια μπάνιου που έχουν γεμίσει κι αυτά άλατα, υπάρχει Nanoskin και γι΄αυτά, γιατί τίποτα δεν γίνεται να εμποδίζει την ομορφιά στους χώρους σας!

καμπινα ντουζιερας

Το Nanoskin είναι πιστοποιημένο και δοκιμασμένο από την TUV και αποτελεί πιθανότατα το πιο ανθεκτικό σύστημα στην παγκόσμια αγορά (με βάση πιστοποιημένες δοκιμές σε πάνω από 100 τύπους επικαλύψεων για γυάλινες επιφάνειες). Σε αντίθεση με επικαλύψεις, οι οποίες τελικά καταστρέφονται ή απαιτούν τακτικά αναζωογόνηση προκειμένου να διατηρήσουν την απόδοση και λειτουργικότητά τους, το Nanoskin προσφέρει μια μόνιμη λύση. 

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τα προϊόντα Nanoskin μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Πώς να κάνετε το μπάνιο σας boho chic
Όλοι έχουμε θαυμάσει κάποια στιγμή τη boho διακόσμηση, είτε σε κάποιο περιοδικό, είτε σε κάποιο σπίτι με γουστόζο ιδιοκτήτη ή σ' ένα beach bar γε...
powered by RelatedPosts