Η νέα τάση είναι τα πλακάκια μεγάλων διαστάσεων 1024 768 bagnocasa
Amb 1824 White 1024x768

Η νέα τάση είναι τα πλακάκια μεγάλων διαστάσεων

Οι νέες αρχιτεκτονικές τάσεις ορίζουν την επένδυση των χώρων με πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, 75×75, 80×80, 100×100, 120×40, 120×60, 180×60, ακόμη και διαστάσεις που αγγίζουν τα 3 μέτρα. Αυτό που μας ρωτούν πολλοί, είναι πώς θα δείξει ένα τόσο μεγάλο πλακάκι σε ένα μικρό σπίτι ή σ’ ένα μικρό μπάνιο, για παράδειγμα. Οι περισσότεροι νομίζουν πως μια μικρή διάσταση είναι ιδανικότερη για μικρούς χώρους, κι όμως αυτή είναι μια εντελώς λανθασμένη αντίληψη.

πλακακια μεγαλων διαστασεων

ιδιαιτερα πλακακια για το μπανιο

πλακακια μπανιου μεγαλων διαστασεων

Τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους κάνουν τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι. Οι αρμοί είναι ελάχιστοι και με τις μεγάλες πλάκες, οι μικροί χώροι μεγαλώνουν “οπτικά”.

Αλλά δεν είναι αυτό το μοναδικό τους πλεονέκτημα. Οι μεγάλες ενιαίες επιφάνειες προσδίδουν στο χώρο ένα ύφος απέριττης μινιμαλιστικής πολυτέλειας, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αρχιτεκτονικής υπεροχής. Οι μεγάλες διαστάσεις πλακιδίων λειτουργούν ως βάση για να αναδειχτούν τα υπόλοιπα στοιχεία που απαρτίζουν ένα μπάνιο ή έναν χώρο γενικότερα.

πλακακια μεγαλων διαστασεων

πλακακια μεγαλου μεγεθους

πλακακια σε μεγαλες διαστασεις

πλακακια μεγαλων διαστασεων για το μπανιο

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε πάγκους κουζίνας ή και λουτρού, ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους που τα μπάνια είναι μεγάλα και πολλές φορές διαθέτουν 2 νιπτήρες. Τα πλακάκια μεγάλων διαστάσεων είναι συνώνυμο της μεγαλοπρέπειας και θα το αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή που θα τα αντικρίσετε!

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Στο showroom μας Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544 θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, γυαλιστερά και ματ***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

5 exterior design items του καλοκαιριού
Το καλοκαίρι είναι εδώ, καυτό και σκανδαλώδες, μας παρασύρει όλο στο έξω, ακόμη κι αν αυτό το "έξω" είναι ο κήπος ή η βεράντα μας. Ιδιαίτερα τις ...
powered by RelatedPosts