Η νέα σειρά Palazzo μας μεταφέρει στα Βενετσιάνικα παλάτια 930 638 bagnocasa
Nero San Roco Palazzo

Η νέα σειρά Palazzo μας μεταφέρει στα Βενετσιάνικα παλάτια

Βενετσιάνικα δάπεδα. Σοφιστικέ πολυτέλεια που μας ταξιδεύει στη Βενετία. Οι τάσεις που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε ονειρεμένα μέρη. Τα “βενετσιάνικα” δάπεδα υιοθετήθηκαν στη βενετσιάνικη οικοδομική παράδοση, χάρη στο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους: την ικανότητα τους να μην εμφανίζουν σημάδια παραμόρφωσης, όπως για παράδειγμα σπασίματα και ραγίσματα. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα ήταν εξαιρετικά σημαντικό, δεδομένης της ασυνήθιστης διαμόρφωσης μιας πλωτής πόλης όπως η Βενετία.

βενετσιάνικα δάπεδα

3+1 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε τα βενετσιάνικα δάπεδα

Εικόνες εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και κομψότητας, τα βενετσιάνικα δάπεδα είναι σήμερα ιδιαίτερα μοντέρνα και έρχονται ως πλακάκια. Το λεγόμενο «εφέ μωσαϊκού», εξαιρετικά λαμπερό αλλά ανθεκτικό σε κάθε τριβή, ζητείται όλο και περισσότερο από τους Interior Designers. Προσθέτει μια αύρα πολυτέλειας και γοητείας στα δάπεδα που έχουν κλασική προέλευση αλλά εξαιρετική πολυπλοκότητα. Το ευρύ φάσμα προσαρμογών των βενετσιάνικων δαπέδων, όσον αφορά στις αποχρώσεις, τα τοποθετεί «στην κορυφή της λίστας», στο παρόν και το μέλλον.

σειρά palazzo για το δάπεδο

Η σειρά Palazzo ήρθε για να μας χαρίσει λίγη από τη λάμψη της Βενετσιάνικης γοητείας!

Η σειρά προσφέρει διαφορετικά είδη μικρών κομματιών πέτρας, σε διαφορετικά μεγέθη, με γυαλισμένα τελειώματα (αναζητώντας το παλιό αποτέλεσμα), αναμειγνύοντας ομορφιά και χάρη. Σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους, είναι μια εκμοντερνισμένη μετουσίωση μιας δοκιμασμένης και επιτυχημένης αρχιτεκτονικής τάσης που δεν έπαψε ποτέ να προσθέτει χαρακτήρα.

νεα σειρά palazzo

Ποιες είναι οι επιλογές χρώματος της;

Η σειρά Palazzo έρχεται σε 5 αποχρώσεις: Luce (λευκό), Nuvola (γκρι), Beige, Colori (σκούρο με χρωματιστές πέτρες), Nero (μαύρο) στις διαστάσεις 30×30, 36×41,5 (εξάγωνο), 7,5×30 (τουβλάκι), 22,5×22,5 και 14 μοτίβα τα οποία σχηματίζουν μοναδικά μωσαϊκά, πραγματικά έργα τέχνης. Αν σας αρέσει η αίσθηση του μωσαϊκού και ιδιαίτερα των Βενετσιάνικων δαπέδων, τότε η σειρά Palazzo είναι η σειρά που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε θαύματα στους χώρους σας.

σειρά palazzo επιλογές χρώματος

Εσείς θα το τολμούσατε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τη σειρά Palazzo θα τη βρείτε στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  • Η σειρά I Cocci είναι το στιλ terrazzo που μας έχει κλέψει την καρδιά 1024 724 bagnocasa
  • Πλακάκια σαν μωσαϊκό, η τάση terrazzo 800 600 bagnocasa RIALTO SZ1

x

Related Posts

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest
Όταν δύο διαχρονικά χρώματα ενώνονται και σχηματίζουν σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το λευκό γίνεται ο καμβάς πάνω στο οπ...
powered by RelatedPosts