Η νέα σειρά Evoke με τα τρισδιάστατα πλακάκια 1024 768 bagnocasa
QEDX5BI70 1285 LAYER IMD

Η νέα σειρά Evoke με τα τρισδιάστατα πλακάκια

Πάντα ψάχνουμε τα πιο ιδιαίτερα υλικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των Interior Designers αλλά και όλους εσάς που αναζητάτε πιο πρωτότυπα πλακάκια για να διαμορφώσετε χώρους που ξεχωρίζουν. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε μια συλλογή 3D πλακιδίων, μέσω της οποίας, θα θέλαμε να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε τους δημιουργικούς ανθρώπους να πάνε τα έργα τους σε άλλη διάσταση. Είναι μια σειρά για όλους εκείνους που τολμάνε να πάνε ενάντια σε κανόνες και νόρμες. Για εκείνους που αναζητούν και επιδιώκουν το διαφορετικό στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής τους.

συλλογή 3D πλακιδίων

Σειρά Evoke

Η σειρά Evoke εστιάζει σ’ ένα βασικό γεωμετρικό σχήμα – το τρίγωνο. Είναι μια έξυπνη μορφή, απαραίτητη για τη διαμόρφωση μοναδικών μοτίβων ή άλλων πολυγώνων. Με την προσθήκη της απόχρωσης του τσιμέντου και τριών πολύτιμων μέταλλων (χρυσό, ασήμι και χαλκό) -πέρα από τα διαχρονικά χρώματα, άσπρο και μαύρο), προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων εσωτερικού σχεδιασμού, που κυμαίνονται από μινιμαλιστικές έως πιο εκλεκτικές.

Σειρά Πλακιδιων Evoke

Layer

Όλα ξεκινούν από το τρίγωνο. Αυτή η συλλογή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ένα λείο, τριγωνικό πλακάκι, σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τρισδιάστατα που απαρτίζουν τη συλλογή ή άλλα, μεγαλύτερα πλακάκια. Το Layer αποτελεί τη βάση της νέας συλλογής Evoke. Ένα ισόπλευρο τρίγωνο στη διάσταση 15×17 cm σε 7 αποχρώσεις (λευκό γυαλιστερό, λευκό ματ, μαύρο ματ, τσιμεντί, χρυσό γυαλιστερό, ασημί γυαλιστερό, χάλκινο γυαλιστερό), κατάλληλο τόσο για δημόσιους χώρους όσο και για οικιακή χρήση, όπου μπορεί να δημιουργήσει διαχρονικούς συνδυασμούς.

Συλλογή Πλακιδιων Layer

To Layer όπως απεικονίζεται στο μπροστινό μέρος του πάγκου (πίσω έχει χρησιμοποιηθεί το Level).

Cascade

Ένα τρισδιάστατο τριγωνικό πλακάκι σε σχήμα σφήνας που παρέχει στους αρχιτέκτονες και τους Interior designers μια νέα επιλογή για τη δημιουργία δυναμικών χώρων. Το Cascade συμπληρώνει τέλεια το λείο Layer, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε λευκό με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, μαύρο, χρυσό, ασημί ή χάλκινο. Οι πλευρές διαφορετικού μεγέθους επιτρέπουν την τοποθέτηση των πλακιδίων αυτών με διάφορους τρόπους. Το αποτέλεσμα είναι ένας γεωμετρικός σχεδιασμός που κυμαίνεται από ένα προδιαγεγραμμένο σ’ ένα εντυπωσιακό, προφανώς τυχαίο αποτέλεσμα. Ο φωτισμός είναι το κλειδί για να τονιστούν οι ιδιότητες αυτών των πλακιδίων. Συνδυάστε το ασπρόμαυρο ή επιλέξτε ένα από τα μεμονωμένα χρώματα.

Συλλογη Πλακιδιων Cascade

Το Cascade όπως έχει τοποθετηθεί με διαφορετική φορά το κάθε κομμάτι.

 

Channel 

Το Channel είναι ένα κοίλο τριγωνικό πλακάκι, με μια στρογγυλεμένη επιφάνεια στο κέντρο. Λειτουργεί τέλεια ως ανεξάρτητο πλακάκι, δημιουργώντας επιφάνειες με ελαφριά κούρμπα ή μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πλακίδια από τη συλλογή Evoke. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι λευκό με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, μαύρο, χρυσό, ασημί και χάλκινο. Στις μονόχρωμες διατάξεις (μαύρο και άσπρο ή μεταλλικό) το Channel είναι ιδανικό για τη δημιουργία ομαλών γεωμετρικών σχημάτων, με τα περιγράμματα του τριγώνου και τις στρογγυλεμένες άκρες.

Συλλογη Πλακιδιων Channel 

To Channel όπως απεικονίζεται σε λευκό γυαλιστερό.

Level 

Ένα τριγωνικό πλακάκι σε σχήμα πυραμίδας, απαλά στρογγυλεμένες άκρες και ένα λείο αλλά δυναμικό σχήμα. Ένα ισόπλευρο τριγωνικό πλακάκι διαθέσιμο σε λευκό με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, μαύρο ματ, τσιμεντί, χρυσό, ασημί και χάλκινο, κατάλληλο για δημιουργία εξαγωνικού αποτελέσματος. Το Level λειτουργεί τέλεια ως αυτόνομο πλακάκι ή με άλλα σε συνδυασμό χρωμάτων. Δημιουργεί δυναμικές επιφάνειες, όπου το φως και η σκιά ενισχύουν το σχήμα. Ένα ελκυστικός σχεδιασμός πλακιδίων που “τριπλασιάζει” και μετατρέπει την επιφάνεια με μια σαφή νέα προοπτική.

Συλλογη Πλακιδιων Level

Το Level όπως απεικονίζεται σε τσιμεντί απόχρωση.

Εσείς ποιο θα προτιμούσατε από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τη νέα σειρά Evoke θα τη βρείτε στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η νέα σειρά Gatsby είναι το όνειρο των ονειροπόλων
Αρκεί μόνο μία ματιά στη νέα σειρά πλακιδίων Gatsby για να μεταφερθούμε στη δεκαετία του 1920 στην Αμερική. Να χαθούμε με το νου μας σε λαμπερά π...
powered by RelatedPosts