Η νέα σειρά πλακιδίων “Amazonia” μας μεταφέρει στη ζούγκλα 840 462 bagnocasa
b AMAZONIA3

Η νέα σειρά πλακιδίων “Amazonia” μας μεταφέρει στη ζούγκλα

Φανταστείτε ένα πλακάκι να μπορεί νοερά να σας ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου! Στην τροπική ζούγκλα του Αμαζονίου, για παράδειγμα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα δάση του πλανήτη, στην καρδιά του οποίου περνάει ο ποταμός Αμαζόνιος συναντώντας τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία και το Εκουαδόρ. Απέραντο πράσινο, οργιώδης βλάστηση, μοναδική φύση, μητέρα Γη. Αυτές οι εικόνες μας ήρθαν στο νου όταν αντικρίσαμε τη  νέα σειρά πλακιδίων Amazonia και η μυρωδιά φρέσκιας βροχής στο δάσος, σχεδόν γαργάλισε την όσφρησή μας.

Η Ισπανική σειρά Amazonia ανοίγει την πόρτα σε μια πιο πρωταρχική φύση, σ’ ένα τροπικό σύμπαν άγριας ζούγκλας, συνδέεται μοναδικά με αυτή την προέλευση και ανακτά την ομορφιά του χειροποίητου έργου. Αν σας αρέσουν τα γήινα χρώματα και ιδιαίτερα το πράσινο, αυτή η συλλογή, θα μετατρέψει το χώρο σας σ’ ένα καταφύγιο ηρεμίας, θα σας παρασύρει στην απόλαυση της στιγμής  μέσα στης μεγαλοσύνη της φύσης. Κλείστε τα μάτια, μεταφερθείτε στο ζεστό και υγρό κλίμα της ζούγκλας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να βυθιστεί σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα εξωτικού αισθησιασμού!

Η πρωτοποριακή αυτή σειρά διατίθεται σε δύο διαστάσεις, τετράγωνη και εξάγωνη, και 5 μοντέρνες αποχρώσεις (cotto, grey, emerald, off white, black) που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, καθώς και με το decor Τropic. Τοποθετούνται τόσο στο δάπεδο, όσο και στον τοίχο. Η σειρά Amazonia ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των Interior Designers που αναζητούν μια συλλογή που μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες των έργων τους.

Πάρτε μια γεύση από τη… ζούγκλα της σειράς Amazonia στο παρακάτω βίντεο:

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Amazonia στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2018 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Σας προτείνουμε τα πλακάκια 7 κουζινών που ανακαλύψαμε στο Pinterest
Αυτές τις μέρες -και όχι μόνο- που #MenoumeSpiti, το Pinterest έχει γίνει το καταφύγιό μας. Εκεί χανόμαστε με τις ώρες, σε ιδιαίτερα φτιαγμένους ...
powered by RelatedPosts