Διακοσμητικά τουβλάκια: Τα θεμέλια του τοίχου, τάση στη διακόσμηση 564 559 bagnocasa
bricks central

Διακοσμητικά τουβλάκια: Τα θεμέλια του τοίχου, τάση στη διακόσμηση

Δεν ξέρω αν έχετε αναρωτηθεί κι εσείς γιατί όλες οι industrial φωτογραφίες με τούβλα στους τοίχους συνήθως προέρχονται από κάποιο νεοϋορκέζικο loft, μια γαλλική country κουζίνα ή έναν τοίχο κάποιου λονδρέζικου σαλονιού πίσω από μια chesterfield πολυθρόνα.

Αλλά η απάντηση, ίσως, βρίσκεται στο γεγονός πως τα τούβλα στους τοίχους προσφέρουν επιπλέον μόνωση σε χώρες με βαρύ κλίμα και σίγουρα αίσθηση οικειότητας. Πριν αρκετά χρόνια, ποτέ δε θα φανταζόμασταν πως τα θεμέλια του τοίχου θα γινόντουσαν τάση στη διακόσμηση! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα vintage τσιμεντοπλακάκια. Άβυσσος η ψυχή της μόδας και των τάσεων!

Πλέον, η industrial αισθητική έχει έρθει για τα καλά στη Ελλάδα κι έχει ήδη εισχωρήσει σε πολλούς χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας αλλά και καταστημάτων. Τα διακοσμητικά τουβλάκια χτυπούν και την πόρτα του σπιτιού μας με στόχο να κατακτήσουν μια περίοπτη θέση στον προσωπικό μας χώρο και στην καρδιά μας. Και ομολογουμένως δεν δυσκολεύονται πολύ. Τοποθετούνται στο μπάνιο, την κουζίνα, τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι μας, ντύνουν κολόνες του σπιτιού ή έναν από τους τοίχους του σαλονιού.

Προτιμήστε γυαλιστερά ή σατινέ τουβλάκια για το μπάνιο στο σημείο που βρίσκεται η μπανιέρα ή για την κουζίνα στο σημείο του νεροχύτη για να καθαρίζονται πιο εύκολα.

Στους υπόλοιπους τοίχους του σπιτιού χρησιμοποιήστε όποια υφή θέλετε άφοβα. Ιδιαίτερα για οικογένειες με μικρά παιδιά, αποτελεί μια πολύ σοφή επιλογή, αφού δεν λερώνονται, δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και οι παιδικές μουτζούρες. Η μοντέρνα ρουστίκ αισθητική που βγάζουν τα διακοσμητικά τουβλάκια θα χαρίσει ζεστασιά και χαρακτήρα στους χώρους σας. Μήπως το σκέφτεστε ήδη; Αν ναι, εδώ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τα τουβλάκια που κοσμούν το δικό μας χώρο.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή επισκεφτείτε μας στο showroom μας Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα τουβλάκια που ταιριάζουν στο χώρο σας! 

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2017 Paraskevopoulos. All Rights Reserverd.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  • 5 τουβλάκια σε ιδιαίτερα χρώματα 800 565 bagnocasa GICIERRE MEDLEY IVORY BRICK INSP GREEN SUPERWHITE MATERIAL 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Related Posts

5 λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια αντί για πατητή τσιμεντοκονία
Ας μην παρεξηγηθώ. Αγαπώ την πατητή τσιμεντοκονία γιατί και και μόνο που την αντικρίζω με ταξιδεύει νοερά σε κάποιο boutique hotel του Αιγαίου. Σ...
powered by RelatedPosts