Περιγραφή

Η λευκή ματ μπαταρία πάγκου Glam είναι ένα κόσμημα στο μπάνιο σας. Ιδανική για ξενοδοχεία και σπίτια με Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Διατίθεται σε κανονική έκδοση (16,2 cm ύψος) και σε ψηλή έκδοση (31,2 cm ύψος). Συνοδεύεται από αυτόματη πατητή βαλβίδα (κλικ – κλακ) από ορείχαλκο (όχι ZINC – τσίγκο).

Χαρακτηρίζεται από οικονομία στο νερό μέχρι και 30% σε σχέση με τις κοινές μπαταρίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και το φίλτρο της μπαταρίας, πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη χρήση, άριστη ποιότητα επινικέλωσης 5 στρωμάτων που εγγυάται ευκολία στο καθάρισμα και λάμψη για πολλά χρόνια χρήσης. Διαθέτει σπιράλ inox 45 cm βαρέως τύπου με πιστοποίηση DVGW κατάλληλα για πόσιμο νερό. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι το νερό δεν μυρίζει σε σχέση με τα κοινά σπιράλ και έχουν μεγάλη αντοχή σε αυξομειώσεις της πίεσης.

Όλα τα επιμέρους υλικά κατασκευής όπως λάστιχα, φλάντζες, μηχανισμοί είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για πόσιμο νερό. Φέρουν τον κορυφαίο μηχανισμό κεραμικών δίσκων KEROX για πολλά χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας. Πολύ εύκολη στην τοποθέτηση χάρη στο σύστημα easyfix.

Διατίθεται επίσης σε μαύρη απόχρωση και χρωμέ.

Συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση.

Made in Italy